Maritza Fellinger

In 2012 wist ik al wat in 2013 mijn moment zou gaan worden. Met het vertellen van mijn moment van 2013 sluit ik dit onderwerp dan ook af als zijnde het belangrijkste wat er in een jaar voor mij kan gebeuren. Ik ben er klaar mee. Back to life.. Hoewel ik er fysiek nog niet klaar mee ben wil ik niet meer dat het mijn leven zo beheerst en dus is dit de laatste keer dat ik erover schrijf hier.. Ennn dit keer met een happy end!

Op 19 september ben ik in Gent geopereerd voor een hernieuwde reconstructie van mijn borsten. Voor de tweede maal een heftige operatie die tien uur geduurd heeft. Dit keer alleen met eigen weefsel. Het voelde alsof ik door een vrachtwagen overreden was. Maar vanaf dag één alleen maar goed nieuws. Goed gelukt, goed genezen, snel op de been en weinig pijn. Wat een feestje!

In het begin was ik heel voorzichtig enthousiast want het is al zo vaak fout gegaan en ben ik teruggefloten. Maar al snel kon ik weer vertrouwen op mijn eigen lijf. Hoe vaak iedereen om mij heen ook zegt dat ik pech gehad heb en dat het mij niet mee gezeten heeft, ik heb gewoon geluk gehad! Ergens zit een engeltje wat er steeds weer voor zorgt dat mijn kwartje de goede kant op valt. De duurt even, maar dan heb je ook wat.

Elke dag dat ik voor de spiegel sta verwonder ik mij over het resultaat. Het is nog niet af maar wat een kunstenaar is de plastisch chirurg die mij geopereerd heeft. Geweldig wat er allemaal mogelijk is en wat je lichaam allemaal aan kan. Het hoort wel bij mij, niet voor één gat te vangen, het moet en zal lukken.

En wat geweldig om te zien en te voelen dat al die vrienden en familie er steeds maar weer zijn voor mij. Even ongemakkelijk omdat het toch raar is om ongegeneerd naar mij te kijken hoe het resultaat geworden is. Het is zoals het is en ze zijn er weer. Niet meer nadenken over kleding of hoe je eruit ziet en het verbloemen van wat wat er niet is..

Ik ben nogal van de zwarte en harde humor, dus vooruit nog één keer: Ik heb nieuwe tieten!!!


Ik ben Maritza Fellinger. Getrouwd met Luc Timmermans en woon samen met kat en hond in Wilnis. Ik werk zelfstandig als trainer/coach klantcommunicatie. Tevens partner en operationeel directeur van Blogo Media. Mijn kracht ligt in het confronteren van mensen en het geven van handvaten om succesvol te functioneren.

10 gedachten over “Maritza Fellinger”

  1. Mooi verhaal Maritza, over dingen durven doen: de dingen die er toe doen, omdat ze je leven weer een andere, nieuwe en positieve wending geven. Veel geluk voor nu en voor later.

  2. Avatar foto
    Elly van Rooijen

    Ik vind je een geweldige lieve sterke vrouw, je verdient deze engelen op je schouders jij komt hieruit samen met je liefde volle mannetje Luc, ik wens jullie alle liefs en goeds voor 2014. Kom jullie denk ik vast en zeker weer tegen bij Pat en Juut dikke XXXX

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven