Mark de Kock

Mark de Kock, Mobile strategy & marketing

Een jaar in retrospect = vooruitkijken. Hoe snel een jaar kan gaan? Nou, zo snel dus. Wat er allemaal kan gebeuren in een jaar? Nou, heel veel dus. Hoeveel je kan groeien door tegenslag in een jaar? Zoveel dus…

2010 heb ik afgesloten met een toast op de goede dingen en afscheid van de slechte.
In dit jaar beëindigde ik een dierbare lange relatie, nam afscheid van mijn vader (overleden), mijn motor (gestolen) en mijn baan (opgezegd).

Ik beklom de Alpe d’Huzes (Alpe d’Huez) voor het KWF en hervond blijdschap en energie in een nieuwe stad. Kreeg een nieuwe relatie en zag een (zowel natuurlijke als situatie gedreven) shifting in mijn vriendengroep. De ondernemerschapskriebel (is dat uberhaupt goed nederlands?) werd concreet in de wens om een eigen bureau te starten voor mobiele strategie en marketing.

Als je het zo opschrijft in een paar regels komt de storm die 2010 was best hard aan maar ik glimlach er gelukkig wel bij. Juist nu, het nieuwe jaar is er tenslotte al, denk ik terug aan mooie en waardige momenten. Aan momenten die mij hebben gesterkt en de eeuwige onrust van energie in mij een richting heeft gegeven.

Januari is de laatste in vaste dienst bij mijn huidige werkgever Sara Lee.
Per 1 februari start ik met een tijdelijke opdracht bij een Amsterdamse bedrijf gericht op de mobiele markt. Dit geeft mij tijd en ruimte om te bouwen aan de lancering van mijn eigen bureau op het gebied van mobiele strategie en marketing. Hiermee wil ik merken in verschillende markten gaan ondersteunen bij hun stappen binnen mobility (alles wat mobiel is van Ipad tot mobiel en meer).

Amsterdam geeft als stad een hele fijne basis voor nieuwe energie. Ik ontmoet er dagelijks mensen die vooruit kijken, ondernemend zijn en vooral hongerig. Hongerig om te leren, ontdekken, onderscheiden, intrigeren, vechten maar ook steunen, meedenken, bouwen en lachen, veel lachen.

Nog niet eerder heb ik met zo veel enthousiasme en grote glimlach vooruitgekeken naar de toekomst en alle kansen die het biedt.

Foto in overzicht: Guido van Nispen (uit zijn prachtige serie Digital Pioneers).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven