Mark Vletter

Dit had een fantastisch ondernemersverhaal kunnen zijn over groei, plat organiseren en het werken met geweldige collega’s. Dat verhaal kent buitengewone momenten en een hoogtepunt in Spanje (video). Maar dat verhaal is niet mijn moment van 2014.

Mijn moment concentreert zich op een Frankrijk-zomervakantie-vrijdag. En vrijdag klinkt als een normale dag, maar dat was het niet. Dit was een heel lange vrijdag. Julian, onze oudste van toen 5, inmiddels 6, had een bobbel op zijn been en er was een 40% kans dat deze niet “lief” was, maar kwaadaardig. Deze vrijdag krijgen we van de arts te horen dat Julian bij de 60% hoort, althans met die instelling begon ik de dag. In afwachting van het “tussen 12 en 16h” belletje duurde de dag lang. De afgelopen maanden had ik feitelijk in de wedstrijd gezeten. “Het is niets totdat de specialist er iets van maakt”, maar de houdbaarheidsdatum van mijn mantra was afgelopen donderdag verstreken.

Met alle boodschappen gedaan en een huis dat inmiddels schoner was dan op de dag van aankomst besloten we dat crêpes met ijs een prima middag lunch zou zijn. Daar was niemand het mee oneens.

Met een buik vol suiker kwamen we na een uurtje terug in ons vakantiehuisje en daar ging mijn telefoon. “Geen bewijs van kwaadaardigheid gevonden” is eigenlijk het enige wat ik van het gesprek heb onthouden.

Dat lucht op, dan zijn er spannings- en blije tranen en dan ga je nog lekker een laatste strandmiddag genieten van elkaar en drie gezonde bloedjes van kinderen. Dag strand, dag Frankrijk en hoe graag Julian hem ook wil houden, een paar weken later ook dag bobbel.

Mark Vletter 2 foto2 webgeschikt

Mijn naam is Mark Vletter. Ik zet gedachten en ideeën vol enthousiasme om in acties. Dat heeft geleid tot meerdere bedrijven waarvan Voys op dit moment de bekendste is. Zorgen dat iedereen bij deze bedrijven leuk werkt heeft is mijn “baan”. Verder mag ik samen met mijn vrouw de levensreis van drie heerlijke koters meemaken.

3 gedachten over “Mark Vletter”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven