Martijn Standaart

Een aantal jaar geleden maakte ik na 22 jaar de keuze om uit de media te stappen. Ik werkte  al enige tijd in de e-commerce, een voor mij totaal nieuwe branche, toen ik een telefoontje kreeg uit het netwerk. Of ik eens wilde komen praten bij FC Utrecht. Daarna ging het snel, op 6 juni van dit jaar begon ik als Commercieel Directeur bij de voetbalclub. En het voelt goed, zeer goed, de combinatie sport en  business is uniek en een uitstekende driver om iedere dag het verschil proberen te maken. Het commercieel runnen en werken bij een voetbalclub, het  is met niets te vergelijken, en dat klopt ook. Zoveel meningen, zoveel publiciteit, zoveel emotie en passie……maar wat is het iedere dag weer prachtig als je het stadion binnenloopt. Ook de samenwerking met Lagardère Sports, de partij die de commerciële rechten exploiteert is zeer interessant, er is zoveel kennis en expertise uit de hele wereld en vanuit diverse sporten aanwezig dat ons verhaal naar de markt en sponsoren versterkt. We hebben intern groot verbouwd in het stadion en het team op alle fronten en bij alle disciplines versterkt, dat zie je en voel je. Geen dag is hetzelfde. Het mooie is dat je je voortdurend in een topsportklimaat begeeft. De club is op alle fronten in beweging, FC Utrecht is een ‘ sleeping giant’  hoor ik veel mensen zeggen hier bij de club en in de regio, tijd om dat sleeping eraf te gaan halen!


Ik ben Martijn Standaart (@MStandaart), 41 jaar. Geboren Rotterdammer, al vele jaren woonachtig in het pittoreske Sliedrecht. Getrouwd met Vicky en samen hebben we 3 kinderen, een zoon van 15 Yannick, een dochter van 13 Isolde en een zoon van 10 jaar Valentijn.

Positief denken en ondernemend, zijn woorden waar ik me prettig bij voel.

Voetbal, Crossfit, Voetbal, racefietsen en kickboksen zijn de sporten die ik graag volg en beoefen.

linkedin.com/in/martijnstandaart

1 gedachte over “Martijn Standaart”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven