Martine de Jong

Martine de Jong, 10e, Recensiekoning.nl

Hoe gaaf was 2011 precies? Niet dat ik tijd heb om er bij stil te staan en al helemaal niet om ervan te genieten, want deze trein dendert door het nieuwe jaar in. Ondertussen probeer ik drie bedrijven nog beter te runnen, drie websites nog groter te maken en drie mensen nog gelukkiger te maken. Over 2012 kan ik nog niet eens nadenken, want dan ontploft mijn hart door alles dat er nog gaat gebeuren. De beker die 10e heet is nog lang niet vol, maar kom maar vast dichtbij me staan voor als ik overloop.

Als ik dan toch één hoogtepunt zou moeten noemen, dan is dat absoluut de lancering van de nieuwe jas van Recensiekoning.nl:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven