Meervoud van lef is leven…

Mijn moment gaat over het lef mijn droom te dóen en over de kracht van liefde. Hoe vaak ik niet tegen anderen roep: ‘Be careful what you wish for, you might get it’. Ik heb mezelf toch weer verbaasd over wat er gebeurt als je ergens energie op zet. De kracht die dat heeft. Dat het dan gaat groeien. Ik verwonderde mezelf toch ook weer wat de kracht van liefde, het volgen van mijn hart en dit ook echt te durven leven in mijn leven in beweging zette. Deze principes durven volgen, bracht namelijk dit jaar een enorme positieve verandering in mijn leven!

Het was twee dagen na mijn verjaardag dat mijn lief midden in de nacht wakker werd en een soort visioen had over een eigen iDDD Company trainingslocatie in Andalusie. Het was een heldere droom en hij deelde dit met mij. We werkten het de dagen erna samen tot in detail uit. Foto’s, filmpjes, wensen en alles was mogelijk. Geen beperkingen en we  droomden erop los! Ik was eerlijk gezegd best sceptisch over de haalbaarheid. Misschien zelfs een beetje kritisch. Ik dacht toen dat we veel realistischer moesten zijn. We hadden namelijk best wat wensen. Maar ja in de brainstorm mag alles!

En echt, ik merk, terwijl ik dit schrijf, dat ik nog steeds verbaasd ben dat wij nog geen 6 dagen later samen met een bevriende Spaans-Vlaamse makelaar (hij was overigens net zo sceptisch en ‘realistisch’ als ik) plotseling door een historisch pand liepen in de mooie Axarquia streek. Het was een ware verborgen parel: een 160 jaar oude, fantastisch onderhouden, rustieke cortijo in Alfarnatejo, Andalusië.

Ons doel was ‘gewoon even kijken’ om vast wat ideeën op doen en misschien concluderen dat we onze wensen iets moesten bijstellen. Maar lopend door het prachtige authentieke pand en over het schitterende landgoed, met in ons achterhoofd ‘we kijken alleen maar even’, voelden onze harten meteen al: DIT IS HET! We waren op slag verliefd. En het bijzondere was dat zo’n 95% klopte met onze verlangens en wensen die we 6 dagen eerder op papier hadden gezet. Echt ongelooflijk hoe precies alles klopte!

En toen kwam het eerste spannende moment… gaan we een bod doen of gaan we verder kijken. Daar waren we samen snel uit. Dit was precies de juiste plek op het juiste moment. Alsof het ‘voorbestemd’ was. Durf te vertrouwen op je hart. Dus alles in gang gezet en met nog een aantal spannende momenten (de Spaanse huizenmarkt is best wel grillig) was begin mei het koopcontract een feit. Op 10 juni 2021 was de sleuteloverdracht en zijn we de cortijo (die zo goed als leeg werd opgeleverd) samen gaan inrichten.

Wat een intens proces was dat! Met veel liefde en zorg hebben we samen het interieur en alle benodigde spullen verzameld, ingekocht, versjouwd, vervoerd, uitgeladen, in elkaar gezet en de cortijo in 5 dagen tijd, ingericht en aangekleed naar onze smaak. We voelden dat de kracht van liefde en het volgen van ons hart dit proces had bekrachtigd. Zo ontstond de naam van de cortijo: Fuerza Del Amor – de Kracht van Liefde

…We kunnen het eigenlijk nauwelijks nog geloven… Binnen 3 maanden samen een compleet nieuw bedrijf vormgegeven, ingericht en gestart. Ondertussen al mooie nieuwe herinneringen gemaakt hier samen met familie, vrienden, klanten en deelnemers. En dat in deze gekke onvoorspelbare coronatijd. Wie had dat ooit durven dromen. Nou, achteraf gezien, wij dus!

Het kan écht! En ja, het meervoud van lef is leven!

Un saludo cariñoso,
Mirjam

7 gedachten over “Meervoud van lef is leven…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven