Michiel Berger in de speelgoedwinkel

Het is een soort American dreamachtige jongensdroom. Michiel Berger richtte in 1996 Nedstat op, een webanalyticsbedrijf, een bedrijf dat bezoek aan websites meet, heeft daar keihard gewerkt om de zaak op het hoogtepunt van het succes, dikke twee jaar geleden, goed te verkopen aan Comscore, destijds al een van de partijen waar veel mee werd samengewerkt.

En dan. Veertien jaar na de oprichting van je ding ben je ineens pensionada. Kun je redelijk fijn leven van het geld uit de verkoop. Type ondernemers als Michiel gaan dan niet ‘achterover leunen’, oké eventjes, maar gaan weer andere leuke dingen doen, die nog op de plank liggen.

Het eerste wat Michiel en z’n vrouw deden was de jongens meenemen naar een grote speelgoedwinkel om ieder één groot cadeau uit te zoeken, maakt niet uit hoe duur…

En oh ja, hij kocht voor zichzelf ook nog een autootje… Ik dacht wel wat gewend te zijn met een vader als autoliefhebber, maar de G’s die ik in de Audi RS5 op m’n lijf kreeg, toen Michiel ‘alle toeters en bellen openzette’ op de Piet Heinkade in Amsterdam en ‘m van 1 tot 100 net buiten de 4 seconden trok, die had ik nog niet eerder gevoeld. (Helaas had ik net m’n camera opgeborgen… maar dat moeten we nog een keer over doen, of eigenlijk toch maar liever ook niet.)

Naar Mijnmoment 2010 van Michiel met daarin de speelgoedwinkel video >>

1 gedachte over “Michiel Berger in de speelgoedwinkel”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven