Mijnmoment netwerk sektarisch?

Ik ben een beetje ‘onder water’ (zonder het van de daken te schreeuwen hoe superbelangrijk… etc.) met de Mijnmoment video en fotoshoot zomertour gestart. 

Woensdag stond in m’n agenda een principe-afspraak met Roos van Vugt, nog niet bevestigd… Onderaan de mail terug gaf ze me net een verkapt compliment:

Je laat #Mijnmoment einde jaar toch wel staan? Dat is echt een blogkraker… Terugkijken naar het jaar is zo’n mooi moment – hope so

Benieuwd naar de eerste twee posts, ik ben ‘fan’ van Dim

Dus ik mailde terug:

Zoals Hans Ubbink na de tiende editie is gestopt met zijn vakantiedoeboek (overigens geschreven door Cor Hospes), zou de tiende editie van Mijnmoment dit komend najaar ook mooi de laatste kunnen zijn. Zou kunnen, maar dat zie ik volgend jaar wel. 🙂

Bedankt voor het compliment.

En toen dacht ik…

Dat Cor Hospes – waar ik vorige week langs ben geweest voor de Mijnmoment zomertour – dat succesvolle vakantiedoeboek geschreven heeft in opdracht van Hans Ubbink en Hans Ubbink die ik in opdracht van Huub van Zwieten gefilmd heb tijdens Huub’s Thans God It’s Monday in Carré vorig jaar en Huub van Zwieten die mij vaker dan eens inschakelt voor videoregistratie en Roos van Vugt die ‘fan’ is van Dim en Dim die ik vorige week voor Marketingfacts’s rubriek Kantoor aan huis heb gevideoïnterviewd, daarna heb gefotografeerd voor de Mijnmoment zomertour en die mij als vaste videoman inschakelt voor AndroïdWorld… het lijkt wel sektarisch, dat Mijnmoment netwerk.

So be it.

Lunch!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven