Nancy Bos

Nancy Bos, Wijs & Eigen

2010 was een bijzonder jaar, in heel veel verschillende opzichten… Het was bijzonder zwaar om na 14 jaar een relatie te hebben gehad met een bijzondere man, te besluiten dat het beter is om alleen verder te gaan. Dat hakt er behoorlijk in en zet de hele wereld op zijn kop…

Maar daardoor ben ik wel heel erg gegroeid dit jaar en tot bijzondere inzichten gekomen.

Wie ben ik en waarom? Waar wil ik heen? De levensvragen die iedereen heeft leken in grote neonletters voor me uit te dansen.

Nancy_Deur_naturel_kopie_980

De eerste fysieke verandering was de naamswijziging van mijn bedrijf: ‘A taste of Ceremony’ werd ‘Wijs & Eigen’. Dat dekt de lading van wat ik doe en nog ga doen veel beter.

Of het nu fotograferen is of lesgeven in evenementenorganisatie, vormgeven of events produceren… ik doe het op mijn eigen wijze en vol passie!

Bijzonder dankbaar is het als je van je studenten te horen krijgt dat ‘jouw les toch wel de leukste les is van de hele week’, en dan op 1 dag in allebei de klassen. Of dat je opdrachtgever zo enthousiast is over de foto’s die je voor de website hebt gemaakt, dat hij ze als vergroting in het kantoor wil, in de brochure en als individuele visitekaartjes. Of het besef dat je zoveel mooie mensen om je heen hebt, zowel privé als zakelijk. Uit verwachte maar ook veel onverwachte hoeken kwam er liefde, vriendschap en begrip.

En daarnaast waren er ook nog de bijzondere gebeurtenissen dit jaar. Een droomreis naar Zanzibar, omdat je vriendin vindt dat je het verdiend hebt…

Wie is toch dat meisje dat urenlang gelukzalig in een hangmat ligt te schommelen? En midden in de nacht op blote voetjes in de oceaan staat te dansen? Ik! Wat een prachtig land, mooie mensen en boeiende cultuur, ik ga er zeker terug.

En dan gaat je zoon, ondanks alle gebeurtenissen die zijn leven overhoop gegooid hebben, trots en blij naar de middelbare school. Hij geniet en ik geniet met volle teugen met hem mee.

Dat is het kostbaarste wat 2010 mij gegeven heeft: bijzonder genieten.

En in 2011 ga ik daar vrolijk mee door, ik heb er zin in!

De foto van de dode vogel is er één van een serie die ik dit jaar gemaakt heb en staat voor mij symbool voor 2010: schoonheid zien op een plek waar je het niet verwacht…

Nievliegnie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven