On the road… Broerz at work

De broers John en Richard van Rooijen vormen al jaren het online video-duo BroerZ. Ik weet niet waarom, maar John is degene met wie ik contact heb, met wie ik ooit in Haarlem bier heb gedronken in een ontzettend gave jazzkroeg. Richard ken ik enkel van dingen online.

Ik weet dat ze ooit een soort ‘de week van BroerZ’ hebben gemaakt, waarin ze op een vlotte manier hun werkweek als een soort korte roadmovie in beeld hadden gebracht. Heel gaaf wel kan ik me herinneren.

Mijn opdracht aan John en Richard was heel eenvoudig: doe dat nog eens…

Maak ‘Op pad met Broerz’, een 2 minuten roadmovie waarin jullie elkaar en jullie opdrachten in een week filmen.

Zoek een fijne week uit!

Niet te gelikt, wel inspirerend.

Succes 🙂

Een week later rolde deze roadmovie Vimeo binnen. Heel erg leuk. Thanks!

2 gedachten over “On the road… Broerz at work”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven