Peter Becker

Ik besta!

Zelfstandig op twee benen, blik vooruit, vol trots  en energie om er keer op keer wat van te maken en er voor gaan. Een avontuur beleven dat met veel vallen opstaan langzamerhand vorm en een fundering krijgt. Het vormen is een proces waarin ik  moet anticiperen op wat ik tegenkom, luisteren naar mijn gevoel en keer op keer mezelf moet vragen, is dit wat ik wil? Is  dit de weg die ik voor me zie? De weg die ik in ben gegaan, vanuit het werken voor een baas naar werken als eigenbaas is verreweg een van de beste keuzes die ik, misschien wel noodgedwonen, maar met volle overtuiging ben ingegaan. Dat de weg lastig is, vol hobbels zit, bijzonder en soms ook zo oneerlijk is, maakt het voor mij een nog grotere uitdaging om het doel te bereiken.

Als vader van de allermooiste zoon Hidde, als partner, sorry maar ik heb écht de allerliefste, vrouw Ria, maar ook voor mezelf moet ik zorgen dat het wel lukt, deze balans is de basis voor het succes.

Peter Becker Mijnmoment 2015 dreamersteps 001

(Väternmeer – Zweden)

Het coachen en begeleiden van mensen, waarbij het bewegen in de vorm van sporten de verbindende factor is, dat maakt me blij en opend deuren voor me die ik onderweg tegenkom. De mens als persoon is mooi, het verhaal achter de mens veelal nog bijzonderder, sporten haalt de verhalen naar boven. De gelijkheid die ontstaat met het bewegen omdat het doel voor beide dezelfde is, het halen van een finish. Waar deze ligt is niet van belang, hoe zwaar het traject ernaartoe ook mag zijn, deze fase is de mooiste die je kunt meemaken. Hierin maak je jezelf, vorm je jezelf naar die persoon die je wilt zijn, ontstaat er je nieuwe verbeterde ik.

Vol trots ging ik 2014 mijn tweede jaar als echt volledig zelfstandige van start,  werd het zaaien een klein beetje oogsten, werd het werken al lang niet meer gezien als werk maar puur genieten. Genieten voor zowel mezelf als de mensen waarmee ik op pad was. Ik wist het zeker, dit moet ik doen en mijn mijn doel voor 2015 werd bijgesteld. Na al die jaren van niet kunnen, geen moeglijkheid hebben, dromen uitstellen werd er een plan gemaakt om als gezin samen op vakantie te gaan. Drie weken wel te verstaan. Ongekende luxe, rijkdom tot en met, puur geluk. Quality time in Zweden, ongerepte natuur, groen, ontdekken en vooral op zoek naar rust samen. Een klein huisje in Sträte, 300 kilometer boven Stockholm. Dat moest het worden, dat ging gebeuren na 10 jaar niet!

Peter Becker Mijnmoment 2015 dreamersteps 002

(Väternmeer – Zweden)

Dan komt het moment en het besef dat het gewoon gelukt is, we als gezin naar een plek letterlijk ‘in the middle of nowhere’ afreisde en in een droom terecht kwamen waarin alles zo puur en echt voelde. Samen zijn, koken, bewegen, ontdekken en puur genieten in absolute rust en schoonheid. We zijn er gewoon, het is gewoon gelukt met doen waar ik echt gelukkig van wordt. Met bewegen in een absolute vorm. De weg ernaartoe is veelal het mooiste, maar deze keer is de beloning echt zoet. Ik besta, ik heb het gefilkt, ik heb gedroomt en ben hem nu aan het finetunen, maar verdwijnen zal hij niet.

Keer op keer als ik bewoog in de ongerepte natuur, door de bossen, langs het meer, turend naar het water, kwam het zo hard binnen dat het gelukt is om een doel en droom te verwezelijken. Zelf de regie te hebben van je eigen doel, doen waar je echt gelukkig van wordt is wat een ieder zou moeten proberen te realiseren.

#sportismooi zegt het allemaal, het is de pijn, het afzien, het omgaan met tegenslagen, blessures, maar uiteindelijk door de droom nooit  te verliezen, maar één winnaar te hebben en dat ben je helemaal zelf.  Wil je me mee om je eigen doel te verwezelijken, laten we espresso drinken en het avontuur aangaan

Peter Becker Mijnmoment 2015 dreamersteps 003

(Sträte Zweden – pure rust)


Peter Becker 47, Amsterdammer puur sang, open en direct werkt als zelfstandige onder de naam van Peter Becker| DREAMERSTEPS.  Het is meer dan de persoon alleen, het is een beleving, een avontuur naar een gezonder en positiever leven. De uitvoering doe je zelf,  ik help je er alleen heen #sportismooi

6 gedachten over “Peter Becker”

  1. Mooie weg die je bewandeld hebt.. Er spreekt van alle kanten vertrouwen uit dat het geen wat je aan het doen bent, datgene is waar je gelukkig van wordt. Gaaf dat het lukt.
    Keep on going in 2016

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven