Peter Becker

De grootste tegenslagen eigenlijk je mooiste groei momenten.

Daar sta ik dan, in de keuken, doe nog helemaal niet maar heb wel een hartslag van 180. Het is 17 augustus, ben net 1 dag in Gracia, Barcelona met mijn vrouw en zoon. Eindelijk vakantie, rust en ontspanning, waar we alle drie hard aan toe zijn. De onrustige en onzekere ontwikkelingen in Amsterdam, zowel de zakelijke veranderingen voor de komende winter als voor mijn zoon en schoolbeleid hebben er behoorlijk ingehakt.

Het is siësta tijd na een heerlijke lunch om de hoek. Mijn vrouw en zoon passen zicht direct aan aan de traditie van de warme landen, ikzelf ben daar niet zo goed in en geniet in de patio van een mooi plekje in de schaduw en lees het nieuws. Er komt een melding voorbij van ‘iets met een verijdelde aanslag met vrachtwagen met gasflessen’ in de buurt van Barcelona. Schrik, maar denk ook direct, gelukkig op tijd opgelost!

Maar dan gebeurd het, sirenes van alle kanten, meldingen stromen binnen. Op de Ramblas is het raak, deze keer echt. WTF dat is nog geen kilometer hier vandaan, dat komt wel heel erg dichtbij. Dacht ik eerst, laat het eerste nieuwsbericht onze tijd hier niet beïnvloeden, bij deze kan je er niet omheen. Details daargelaten, maar dit was wel het moment waarop ik keihard het besef en de conclusie trok, nu is het genoeg. Vanaf nu is het klaar met de momenten van tegenwind, ontwikkelingen die je niet wil en nodig hebt. Het belangrijkste wat ik heb, is hier bij me en daar ga ik voor.

Mijn doelstelling is onveranderd, bouwen aan mijn droom om het zelf te kunnen doen waarbij het succes niet ten koste gaat van alles, maar wel grenzen zal opzoeken. Ik neem de risico’s omdat ik geloof dat deze genomen moeten worden, super gemotiveerd blijf om het tot een succes te brengen is mijn drijfveer. Strijdlustig en geloven zoals de Catelanen het me lieten zien in de twee weken die ik nog doorbracht in Gracia. ‘No tinc por’ (ik ben niet bang)

Sporten in de vorm van wandelen, hardlopen door de stad en de bergen in Barcelona en het zwemmen in Club Nautico Catalunya werkt ook voor mij om alles even te relativeren en alles op een rijtje te zetten. In de ontspanning door inspanning die vrijwel altijd voor mij geld, stippelt de weg voor me uit die ik al 6 jaar bewandel. Die is goed, die werkt, daar blijf ik voor gaan. Ik weet mijn kaders nu, niets gaat ten koste van maar ik leer juist van mijn grootste tegenslagen, dat zijn juist mijn grootste groeimomenten. #sportismooi

Terug in Amsterdam gebeurde het dan ook echt, de keuzes die gemaakt zijn, vallen in goede aarde, zeker voor mijn zoon, check super belangrijk! Voor Sportismooi dienen nieuwe caoching en begeleidings trajecten zich spontaan aan, op alle niveaus, lange trajecten en piekmomenten, voor een persoonlijk doel en een nog betere versie van hun zelf. Buiten bewegen, werken aan jezelf, terug naar jezelf is de basis van het persoonlijk succes.

PeterBecker dreamersteps 001

Ik ben Peter Becker, 49 jaar, beweeg maar al te graag buiten. Ik coach en begeleid mensen naar hun persoonlijke doel. Ik breng ze terug naar hunzelf en begeleid ze in de weg naar hun persoonlijke uitdaging. Ik doe dat buiten, in de frisse lucht, maar juist ook in de regen en wind. #sportismooi en meer dan bewegen alleen!

Wil je ook aan de slag naar een nog betere versie van jezelf? Ik drink graag espresso, samen doen?

http://www.sportismooi.nl

1 gedachte over “Peter Becker”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven