Peter Becker

Peter Becker, @dreamersteps

De laatste maand van het jaar is altijd een drukke maand, toch?

Feitelijk wel. De feestdagen van de mannen met baarden, oud & nieuw waar doen we het dit jaar, kerstvakantie voor Hidde, eindejaar borrels, koken, drinken en vooral veel regelen. Maar zo als elk jaar loopt het best soepel door, kost een bak energie maar daar heb ik gelukkig (te-) veel van.

Vanmiddag kreeg ik via twitter @punkmedia (#mijnmoment) de uitnodiging voorbij komen om een bijdrage te leveren voor zijn verzameling van het ‘mijn moment 2011′ verhaal van zijn volgers, collega’s en vrienden welke hij publiceerd rond de kerst op zijn blog. Prachtig concept van HenkJan.

Het zette mij aan het denken over mijn 2011, bracht het nou wat ik er van verwacht had?, waren er hoogte punten?, waren er momenten waar ik het slecht mee had?, wie heb ik ontmoet dit jaar?, wie zie ik minder?, ben ik nog happy in mijn huidige functie ?… kortom tijd voor het samenvatten van mijnmoment 2011′

mijnmoment 2011 vat ik samen in mijn sportieve en zakelijke moment van 2011.

Mijn sportieve moment van 2011

Vast en zeker schaatsen en hardlopen in een perfecte balans. Nadat het seizoen van 2009-2010 ophield in maart ben ik direct overgestapt op de skeelers. Meters maken op wielen was de gedachte. Meters maken om in het nieuwe schaatsseizoen in oktober, nog harder maar vooral technisch beter zou kunnen gaan rijden. Dit pakte uit in twee tot drie keer per week bikkelen met o.a. Maarten, David en Reinier over de asfalt wegen tussen Amsterdam en Haarlem. De beloning kwam in oktober, de eerste stappen op het ijs werden afgelegd op hoog tempo en technisch flink verbeterd. Heerlijk.

Het hardlopen, vaak en veel kilometers wisselde de belasting van de benen perfect af. (en dat is goed voor de knieeën) Dikke bovenbenen, kracht en vooral veel duurvermogen in het lijf zorgde er voor dat het harde trainen goed bleef gaan. De beloning hiervoor kwam op de eerste 18 km van de 1/2 marathon van Texel maar de slagroom op de taart was wel de 7heuvelenloop. 6 minuten van mijn snelste tijd eraf gelopen, snelste kilometer tijd op de 14KM (4.20 per km) in staat om bij de 7 heuvelen te versnellen! alles lukte die dag. Heerlijk #sportismooi

mijnmoment peterbecker 02

Mijn zakelijke moment van 2011

In het zakelijk reilen en zeilen van mij heeft 2011 nogal het een en ander teweeg gebracht. Zowel positief als negatief. Twitter, Punkmedia en Arnhem, mooie stad met een te gek park (Park Sonsbeek) brachten me in contact met @basboerman. Fijne super enthousiaste alleskunner met wie ik zakelijk verschillende projecten heb gerealiseerd, maar zeker ook als inspirerende vriend een hoop van heb geleerd. De basis voor een mooie en lange samenwerking is in 2011 gelegd.

Mijn blog dat nu eindelijk echt werd, dreamersteps.nl. mede door de supervisie en ontwikkeling van Bas, kwam hieruit voort.

Minder was het feit dat ik op de valreep van 2011 op zoek moest naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Het positieve hieraan is dat het zeker de kans bied om nu echt mijn ding te kunnen gaan doen. Sport en communicatie wordt mijn moment voor 2012.

Dank je wel HenkJan voor het toevoegen van mij aan je lijst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven