Petra de Boevere

Petra de Boevere, meisje van de slijterij

Ik moest natuurlijk net als iedereen gewoon een stukje schrijven, maar kwam er niet toe in de drukke decembermaand, vandaar deze videoboodschap. Als ik terugblik op 2011 moet mijn conclusie zijn dat recessie mensen noopt tot creativiteit, ruimdenkendheid en dingen ‘back to basic’ brengt. En dat is mooi. Denk ik.

2 gedachten over “Petra de Boevere”

  1. Ik leerde je kennen als het Slijterijmeisje en intussen ben je Petra zelf! Ik geniet van jouw, tweets, jouw meningen, jouw humor, jouw…enz. enz. en dat wil ik ook graag het komende nieuwe jaar weer doen!
    Hier naast mij onder het bureau staat zo’n prachtige kleurrijke doos uit Breskens….en daar ben ik heel blij mee! Die gaat niet met het oud papier mee…. 😉
    Ik wens jouw en de jouwen een heel succesvol creatief 2012!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven