Pip Blom

Toen ik tien was, kwam ik voor het eerst in mijn leven in Paradiso. Voor een concert van Lily Allen. Ik was enorm onder de indruk. Het was groot, mooi en er waren zó veel mensen!

Daarna ging ik steeds vaker naar Paradiso. Vaak met met mijn moeder, maar ook met vrienden en vriendinnen. Ik ging op gitaarles en muziek werd langzamerhand een van mijn grootste passies. Ik luisterde de hele dag muziek, volgde alles over mijn helden.

Ik maakte zelf nog geen eigen liedjes, maar daar kwam vorig jaar kerst verandering in. Ik zag een oproep van Mooie Noten, een singer-songwriter wedstrijd in Amsterdam, en besloot dat ik daaraan wou meedoen. Ik wilde artiest worden. Ik maakte drie liedjes en schreef mezelf in.

Tot mijn grote verbazing kreeg ik een maand later het bericht dat ik door was naar de eerste ronde van de wedstrijd. Binnen no-time schreef ik genoeg liedjes om een kwartier te kunnen spelen en ging hard oefenen.

Voor ik het wist was ik door. En stond ik in de kleine zaal van Paradiso. Trad ik op in het gebouw waar ik zo tegenop had gekeken. Het was geweldig en heel erg eng tegelijk. Op mijn tiende kwam ik er voor het eerst, op mijn zestiende mocht ik er optreden. Fantastisch! Nu nog door naar de grote zaal 😉

Pip Blom in Paradiso publiek

Ik ben Pip Blom. Ik ben 17 jaar en het liefste wil ik later als ik groot ben artiest worden. Alles wat er vorig jaar précies gebeurd is, kun je hier terug lezen: pipblom.com/zns

De foto van mij is gemaakt door Nick Helderman, de ander heb ik gemaakt vanaf het podium van Paradiso 🙂

10 gedachten over “Pip Blom”

  1. Wat goed!
    Niet zo lang geleden zijn wij nog in de grote zaal van Paradiso geweest voor een concert. Prachtige zaal, heerlijke sfeer, relaxed. Daar wil jij zeker gaan optreden!
    Dat wordt opnieuw een mooi moment!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven