Raymond Witvoet

Raymond Witvoet, nieuwe media realist, snowboarder

Prive?

Er komen zo een heleboel beelden bij mij binnen als ik hierover nadenk. Mooie momenten met de kinderen, lekker met zijn tweetjes een paar daagjes snowboarden en ook nog op stap naar Cannes, een fijne vakantie naar Curacao, echt hele gave kitesurfmomenten, lekker genieten van een BBQ met een goed glas wijn in goed gezelschap. Pure luxe soms maar dan niet in geld uitgedrukt maar in welzijn (het nieuwe woord voor 2012 😉 )

Het mooiste moment was toch wel dat mijn vader na een hele kritische en zware longontsteking eindelijk weer naar huis mocht. Volgens mij is fietsen bij 36c niet echt een ideale combinatie met zijn door CLL toch al mindere fysieke gesteldheid. Zelfs niet als de fietsen elektrisch zijn. 😉 Hey pap, ik wil je nog wat langer zien hoor!

Dat we uiteindelijk toch weer met zijn allen, waaronder een halve andere ziekenboeg (hernia hier, peesontsteking daar etc), naar Turkije op vakantie konden was het toetje op de kers. 2010 is hiermee dik gepasseerd ondanks dat het moment van de vakantie eigenlijk wel hetzelfde was.

Zakelijk

Vorige week heb ik eens op een rijtje gezet wat ik eigenlijk allemaal in 2011 heb gedaan. Het was een redelijke waslijst uiteindelijk. Goed om zelf te zien dat je niet uit je neus zit te …enfin, vul het laatste zelf maar in. Vorig jaar was het niet moeilijk, de energiedag van 2010 waarin we zowel Paul de Blot, Jan Bommerez als Herman Wijffels hadden stak er met kop en schouders bovenuit. Maar eigenlijk het meeste nog doordat we als een hecht team hadden samengewerkt. Dat ontbrak bij de energiedag van 2011 en dat maakt dat ondanks dat de energiedag 2011 weer een mooie dag was het niet mijn zakelijke moment van 2011 was. Tegen mijn eigen verwachting in overigens.

Hoewel het niet het succes was waar vooraf op werd gehoopt is de cityhunt wel mijn zakelijke moment van 2011. De simpele reden hierachter is dat het zo mooi laat zien dat in het huidige tijdsgewricht je techniek zo makkelijk in kunt zetten. Je hebt er creativiteit voor nodig, een beetje lef, wat tijd en zeker doorzettingsvermogen maar dan is vrijwel zonder middelen een gave speurtocht door de stad in elkaar te zetten waarin vrij toegankelijke techniek zoals forusquare, twitter, facebook en qr codes gebruikt worden.

Tot volgend jaar!

2 gedachten over “Raymond Witvoet”

  1. 2012 gaat voor jou vast een topper worden en ik hoop daarvan dichtbij getuige te mogen zijn!
    Ik waardeer onze korte ontmoetingen en wil dat graag zo houden. Heerlijk om even bij te praten en ook de zinnen te verzetten. Top!
    Ik wens jou en je gezin een voorspoedig 2012!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven