Raymond Witvoet

Raymond Witvoet, nieuwe media realist, snowboarder

Mijn zakelijke moment van 2010?

Dat moet wel de Energiedag van de MKB Krachtcentrale zijn. Wat een sprekers, wat een workshops, wat een publiek, wat een energie, wat een locatie, wat een team en wat een fijne sfeer. Ik heb vrijwel de gehele dag als een blijde (blauwe) aap rondgelopen in een zelf meegecreëerde speeltuin. Als ik de prachtige video’s (dank je HJ, erg fraai en erg fijn) nog eens bekijk dan ben ik steeds weer aan het genieten. Het is niet zonder vallen en opstaan gegaan en zeker niet onder de meest eenvoudige omstandigheden. De dag zelf was echter wat mij betreft bijzonder geslaagd. Ook omdat mijn vrouw Aline en zeker ook mijn vader ondanks alles een groot gedeelte van de dag mee hebben mogen maken.

Mijn prive moment van 2010?

De herfstvakantie. Met het hele gezin, mijn zus, haar man en mijn neefje en nichtje, mijn ouders en de ouders van mijn vrouw een weekje er helemaal tussenuit en volledig verzorgd op vakantie in Turkije. Uniek voor de momenten samen, de goede harmonie, het heerlijke weer, de warmte en het genieten. Het is fijn om dit soort momenten te hebben.

1 gedachte over “Raymond Witvoet”

  1. Hoi Raymond,

    Inderdaad was MKB-Krachtcentrale weer een geweldig inspirerend festijn. Mijn blog (die ook al honderden keren is gelezen) is deels geïnspireerd door jullie bijzondere dag.
    Ik hoop dat we nog vaak inspirerende gesprekken zullen hebben over alles wat ons in deze boeiende tijd bezig houdt.

    Groet,
    Paul

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven