René Wouters

En ja, daar wass-ie weerrrr! Henk-Jan’s persoonlijk getinte officiële copy paste #mijnmoment uitnodigingsmail! Altijd weer een feest zoiets in je mailbox tegen te komen. Aan de slag dus…

Het is oppassen dat ik niet in herhaling val… maar ook dit jaar kende weer vele hoogtepunten. Dankzij o.a. de Social Media, vaak in combinatie met mijn fotografie, was ik weer op prachtige plekken zoals b.v. Stand-up Inspiration Amsterdam, MKB Krachtcentrale Energiedag Zaltbommel, TEDxYouth Amsterdam en Den Bosch, Arnhem-Direct met de befaamde borrels, InspirationShot Nijmegen, Smart&Sexy meetings Amsterdam, Social Media Club Nijmegen, Red een Kaas week, Alpe d’Huez fototeam, Twitterlunches Utrecht en Den Haag, Twitterborrels Nijmegen, InspiratiePodium Arnhem, talrijke openingen van expo’s… en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Mijn motto: elke dag plezier! En dat lukt heel aardig! Kwam zelfs tot de ontdekking, dat er een club is met de naam: Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP) en ik wist niet hoe snel ik me daarbij moest aansluiten want dat plezier gun ik iedereen!

Maar Mijn Moment van dit jaar kwam toch uit een heel andere hoek! Als je wat jonger bent denk je vaak dat alles vanzelf gaat, vanzelfsprekend is….maar als je zoals ik tot de jongbejaarden gaat behoren, denk je daar toch iets anders over!

meAlpe

Mijn Moment was mijn bezoek aan de huisarts, nu een paar maanden geleden. Had net de jaarlijkse medical check achter de rug en mocht de uitslag gaan horen. Mijn vrouwelijke huisarts was kort en duidelijk: U bent zo fit als een jongmens van twintig en U kunt zo nog vele jaren mee! Nou, dan glunder je toch even! Ja, want gezond en fit zijn is niet vanzelfsprekend. Steeds meer oudere mensen in mijn omgeving zijn gehandicapt in hun doen en laten en dienen zich aan te passen aan nieuwe, vaak niet gemakkelijke situaties. Dat ik door mag gaan “zoals altijd” is dus een prachtig gegeven.

En ook het komende jaar ga ik mij weer bezighouden en genieten van mooie en leuke dingen en zo komt er vanzelf weer een Mijn Moment bovendrijven. Ik wil graag alle mensen om me heen bedanken, die het mij mogelijk hebben gemaakt, dat ik mooie momenten kon beleven!

Ik wens U allen een spetterend creatief 2013 met heel veel mooie Mijn Momenten!

11 gedachten over “René Wouters”

  1. Ik herken me in je verhaal, mooi. Dit jaar zag ik je rondlopen bij TEDx Youth Amsterdam, en dat was een inspirerende dag. Een heel mooi 2013 gewenst met vele mooie foto’s en inspirerende mensen!

  2. Met bewondering volg ik je nu al enkele jaren Rene. Prachtig om te zien hoe jij weer kunt genieten van elke dag, van elk moment. Wens jou en Anneke een heel mooi 2013, maak er een mooi jaar van!

  3. Ik kijk al weer uit naar nieuwe mooie momenten die ons pad kruisen. Dank voor de ritjes, kopjes thee en de prettige gesprekken. Veel liefs en goeds in het nieuwjaar voor jou en Anneke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven