René Wouters

René Wouters, fotograaf

De combinatie Twitter/Facebook en de fotografie bracht mij in contact met heel veel lieve mensen en ik kwam op locaties waar ik voorheen geen weet van had…of van droomde!

Het valt niet mee om te kiezen deze keer! Voor mij kenmerkte 2011 zich als een jaar met een aaneenschakeling van momenten die zeer de moeite waard waren.

De combinatie Twitter/Facebook en de fotografie bracht mij in contact met heel veel lieve mensen en ik kwam op locaties waar ik voorheen geen weet van had…of van droomde! En al die combinaties vormen voor mij het moment 2011. Wat beleefde ik een plezier aan Stand-up Inspiration Amsterdam, aan het Arnhemse Stadsdebat, aan Social Media Club Nijmegen, aan Inspiratiehuis Arnhem, aan de Twitterlunch Utrecht en Amsterdam, aan de Tussentijd Maarn, aan Energiedag MKB Krachtcentrale, aan Fairtrade Arnhem, aan Inspiratieshot Nijmegen, aan Arnhem Dichtbij, aan Vangman in Burgers’ Zoo, aan Loods008 …. aan…aan… zo kan ik nog even doorgaan.

Rene fotocollage

En dan al die prachtige persoonlijke ontmoetingen, veelal als gevolg van de contacten via de Social Media. En wat fijn dat ik me zo thuis voel bij de jongere generaties en geniet van van alle ideeën en creativiteit. Ik voel me rijk en geniet intens van dit leven en heb me voorgenomen dit nog heel wat jaartjes vol te houden.

Voor mij mag 2012 zijn zoals 2011 is geweest! Ik ga op de ingeslagen weg verder en hoop velen van U weer te ontmoeten en te mogen fotograferen!

Ik wens U allen een spetterend creatief 2012!

Rene in actie

6 gedachten over “René Wouters”

  1. Lieve René, jouw jonge geest en wijze oog maken bijeenkomstenvolg rijker. Je bent er met hart en ziel bij en maakt t voor zo velen mogelijk na jaren nog na te genieten. Ik ben blij je te kennen en ook blij voor jou en Anneke dat jullie samen verder kunnen leven 🙂 #landing

    Tot in 2012!

  2. Lieve René, jouw jonge geest en wijze oog maken bijeenkomsten rijker. Je bent er met hart en ziel bij en maakt t voor zo velen mogelijk na jaren nog na te genieten. Ik ben blij je te kennen en ook blij voor jou en Anneke dat jullie samen verder kunnen leven 🙂 #landing

    Tot in 2012!

  3. Tjonge René, wat ben je toch een druk baasje :o) Heerlijk om te lezen hoe je ook dit jaar weer op allerlei plekken van de partij was om mooie foto’s te maken. We gaan elkaar in het nieuwe jaar snel weer zien!

  4. Mooi, mooi, mooi…mooi mens, dat je bent! Leuk ook om te lezen dat jij net zoveel geniet van ‘(net)werken’ met ‘ons’, als wij met jou. Je weet wat ik van je vindt, do I need to say more? Ja! Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen en ik hoop je nog vaak te zien! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven