René Wouters

Heb ik dat alleen of hebben anderen dat ook? Met enige onrust in het lijf wachten op het moment dat het wat minder gaat….? Gelukkig ben ik optimistisch ingesteld…

In het jaar 2013 ging alles naar wens, waren er geen vervelende dingen op mijn pad kon ik optimaal van het leven genieten. Van Henk-Jan mag ik maar één “MijnMoment” kiezen en dat is dan een hele klus.

Ook dit jaar weer flink bezig geweest met fotografie: vele Stand-up Inspirations in Toomler Amsterdam, vele iShots in Nijmegen, diverse Social Media Club bijeenkomsten in Nijmegen, TEDxYouth, InspiratiePodia Arnhem, Alpe d’Huzes in Frankrijk,  Social Media Inspiration Day Arnhem, MKB Krachtcentrale Energiedag Oss, Red een Kaas, talrijke twitter-lunches/borrels ….en nog veel meer. En niet te vergeten de fotografie gedaan voor het zojuist verschenen boek “Arnhem dubbelstad”. En ook de lancering van mijn nieuwe website fotowouters.nl, mijn verhaal in beelden, is een vermelding waard!

Het door mij gekozen “MijnMoment2013” speelde zich af tijdens het TV-programma “Zomer in Gelderland” van Omroep Gelderland. Als jurylid mocht ik vijf weken lang dagelijks mijn toeristische bevindingen melden/beoordelen van 25 kleinere plaatsen in de provincie. Wat een feest was dat! Vooral de laatste dag in Terborg zal mij nog lang in herinnering blijven: meer dan 700 aanwezigen zongen het “Lang zal hij leven” ter gelegenheid van mijn 73e verjaardag. Een unieke gebeurtenis die ik heb uitgeroepen tot ”MijnMoment”. De foto is gemaakt door John Hattink van Achterhoekfoto.nl.

Rene Wouters verjaardag 1200

Ik besef maar al te goed dat ik een bofkont ben omdat het mij fysiek voor de wind gaat en nog steeds geïnteresseerd ben in alles wat nieuw en uitdagend is. Zolang het in mijn vermogen ligt zal ik ernaar streven leuk en plezierig door het leven te gaan…..maar ik besef ook heel goed, dat dat alleen mogelijk is samen met al die mensen om mij heen die mij in staat stellen mooie “MijnMomenten” te beleven! Dank jullie wel!

Tenslotte wil ik graag iedereen en heel creatief, gezond en plezierig 2014 wensen!


Mijn naam is René Wouters, alweer 8 jaar gepensioneerd en ‘druk druk druk’ met vooral social media, fotografie en een combinatie daarvan.
Mijn motto: iedere dag plezier! Foto is gemaakt door Rens Plaschek.

27 gedachten over “René Wouters”

 1. René, ik heb je maar 1 keer heel even ontmoet bij TEDx Nijmegen in april. Toen vertelde je over je passie voor fotografie. Prachtig om te zien en te lezen hoe je op je ‘oude dag’ nog met zoveel plezier bezig en actief bent. Een voorbeeld voor iedereen. Ik wens je nog vele #mijn(foto)momenten!

 2. Mooie man . Raar , maar ik zie mezelf in jou , over pakhembeet 20 jaar 🙂 Ik heb nu al zoveel hobby’s dat ik nu al niet meer weet waar ik de tijd vandaan moet halen. Blijft geloof ik ook wel een probleem !

 3. Avatar foto
  Maarten van IJzer

  Als ik je zie word ik altijd blij 🙂 Spanie en ik wensen je een gelukkig nieuw jaar toe, met veel mooie momenten en uiteraard met allen die je lief zijn!

 4. Het blijft een feest om te zien hoe je alles uit het leven haalt. En wachten op dat het minder gaat? ‘Gewoon doorademen’, zei mijn moeder. En ik kan je verzekeren René dat helpt 😉 Nog heel veel actieve jaren!
  Paul

 5. Hallo René,

  Je bent een mooi man dat je uit zoveel leuke dingen die je dit jaar gedaan hebt nog steeds zo kan genieten van het Zomer in GLD moment. Het is jammer dat het afgelopen is. Maar er zullen ook nog veel andere momenten komen die speciaal zullen zijn. Ik vind het erg leuk dat je mijn foto gebruikt hebt om je mooiste moment weer te geven. Voor jou en Anneke alvast een heeeeeeeel gezond en gelukkig 2014 en als ik weer in de buurt ben zal ik jullie zeker weer bellen voor een kopje koffie.

  Groetjes John

 6. Ja dat genieten,
  dat is zeker jou kunst en heel inspirerend voor mij.
  Elke ontmoeting met je is een waardige plezierige samenzijn, ik hoop je volgend jaar weer vele keren te ontmoeten. En ja, Anneke is ook een schat.

 7. Nu herken ik het beeld René. Ik heb een andere opname met je gezien en realiseer me nu pas dat jij het was die daar zat tussen die twee dames.
  Blij dat je ons laten genieten van de momenten met jouw camera.

 8. Avatar foto
  Tinie te Dorsthorst

  Mooie impressie van het afgelopen jaar en je positieve kijk op het leven. Lekker doorgaan samen met Anneke!
  Fijne jaarwisseling en een gezond en stralend 2014

 9. Avatar foto
  Evelien Ouwehand

  Als je zo mooi in beelden kunt communiceren heb je geen praatjes nodig. Hoop weer eens met je te mogen werken in 2014!

 10. Levenskunstenaar! Zo wil ik ook wel 73 worden. Wens je nog veel mooie jaren. In 2014 gaan we elkaar zeker weer zien en spreken. Voor nu mooie jaarwisseling een gezond 2014 en geniet van je (bijzondere) reis.

 11. Avatar foto
  Vincent Leenders

  Menig pensioenfonds zou jouw invulling als campagne kunnen inzetten. Heel bijzonder. Alle goeds voor 2014.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven