Richard Kok

Ben niet zo’n momentenjongen. Kijk meer naar groei, ambities en bewondering. Bewondering voor mensen, zowel zakelijk als privé, die uitzonderlijke prestaties neerzetten en tegenslagen overwinnen. Ze vormen een bron van inspiratie. Maar dat waren ze in 2011 ook, en in 2010, 2009, 2008, etc. etc.

2012 was het een jaar waarin beide kids naar de basisschool zijn gegaan. Ze groeien in alle opzichten. Als mens (ja, met een eigen mening), op sociaal vlak (belangrijk onderdeel van Daltononderwijs), lezen en rekenen, op sportief vlak. Zelf heb ik op sportief vlak weer een stapje teruggedaan. Voetbal nu op het aller laagste niveau van heel Nederland en zelfs daar zijn de overwinningen schaars. Het went.

Afgelopen jaar was voor mij het jaar van de ontdekking van de hybride professional. Vier dagen in de week werk ik als Community Manager voor MissetHoreca.nl en een dag in de week als founder van DoesburgDirect.nl en owner van Richard Kok Media. Dus journalistiek multimediaal actief in de horeca en lokaal in mijn woonplaats Doesburg. Lekker veel uren maken. De groei van DoesburgDirect.nl beschouw ik al een van de hoogtepunten. Views, loyaliteit, members, likes. De pijlen slaan groen uit en wijzen strak omhoog.

Daarnaast heb ik me afgelopen jaar verder proberen te bekwamen in videocontent. Meer en vooral gevarieerdere videoproducties maken. En deze ervaringen doorgeven aan mijn directe collega’s. Rik en Nathalie vreten uit de hand en dat werkt bij mij weer aanstekelijk. Heerlijk.

Nog een momentje. Op de terugweg van het TravelNext congres blader ik door het Marketingfacts Jaarboek. Een naslagwerk waarin alle online vakkennis tot op elk detail gebundeld is. Bladerend door het boek geeft het mij het besef dat er op dit gebied zoveel te doen is en dat ik, ondanks dat ik al een tijdje meeloop in het online wereldje, nog zoveel kan leren. Heerlijk gevoel, dat besef dat er nog veel te leren is. Het geeft mij een gevoel dat ik 2013 met een kickstart wil beginnen. Om verder te groeien, te ambiëren en te bewonderen.

3 gedachten over “Richard Kok”

  1. Prachtig om te zien dat je alles wat je doet met passie doet Richard. Passie is volgens mij ook de basis van al het succes en daarom verbaasd het me niet dat ook DoesburgDirect een succes is. Op naar een mooi 2013!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven