Richard Kok

Richard Kok, communitymanager Missethoreca.nl

Jeetje webmaat, wat een eenvoudige maar evenzo lastige vragen. Het zit ‘m bij mij zoals zo vaak niet in dat ene moment. Het is vaak een schakering van momenten of periodes waarin de dingen gebeuren die je vrolijk, trots en opgewekt maken. Die je uit je routine trekken en een als een bruistablet werken op je humeur.

Maar daar gaan we.

Als ik denk aan mijn mooiste privémoment dan noem ik direct mijn gezinnetje. Iedere dag vallen ze vol energie de dag aan. Kids gaan als een speer; een op school de ander bijna op school. Vriendin gaat lekker met haar dingen en haar doen, en ouders en schoonouders ondanks af en toe piepen en kraken genieten dagelijks van het leven en hun familie.

Verder geniet ik van mijn netwerk, zeg maar mijn personal stakeholders; familie, vrienden, kennissen, collega’s, ondernemers, klanten, etc. Telkens weer blijkt een contactmoment met het netwerk te zorgen voor een positieve prikkel. Ik weet zeker dat één plus één drie is en dat je door te geven dingen terugkrijgt.

In business gaat het om keuzes maken. Alles is mogelijk, alles is beperkt. Scherpe keuzes maken het verschil. Ga je vol met de kop in de wind in de kopgroep? Of pier je mee in het grote peloton? Koers bepalen of koers volgen? Ik ga voor de kopgroep. Zowel met MissetHoreca.nl als met mijn DoesburgDirect.nl. In 2011 gegroeid in views, engagement en multimedialisering (tekst-foto-video). Concreet. Een flitsbezoek aan topkok Marc Smeets in nazomerend Frankrijk (foto’s), in januari met tweesterrenkok Jacob Jan naar zonnig Zuid-Portugal (foto’s) , genoten van de grootste koffiemafkezen ter wereld bij de World of Coffee en een funny jaarafsluiter met de burgemeester van Bloemendaal op bezoek bij drie tweesterrenrestaurants in zijn gemeente.

1 gedachte over “Richard Kok”

  1. 2011 is het van samenwerking nog niet gekomen maar daar gaat het komende jaar zeker verandering in komen. Wens je een heel mooi 2012!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven