Rijk Willemse

Rijk Willemse, schrijver, adviseur

Het hoogtepunt van 2011 is voor mij de stroomversnelling die plaatsvond en waarop ik mocht meevaren: de versnelling van de stroom social media waaruit ik mocht putten, waaraan ik mocht deelnemen en waaraan ik mocht bijdragen.Niet één punt in de tijd, dus. Maar de groeiende kracht van de social media, die 2011 voor mij kenmerkt.

Een voorrecht: de kans die ik kreeg om te delen, gedeeld te worden en te leren. Samen met opdrachtgevers, op mijn blog www.rijkwillemse.nl, op congressen, in workshops. De kracht van de social media inspireerde enorm en maakte mijn presentaties gloedvol, als vanzelf. Die kans ervaar ik als een voorrecht en een doorlopend hoogtepunt in 2011.

Een krachtbron: deze stroomversnelling van de social media is zo sterk gebleken dat hij ons bedrijf, www.laverbe.nl, inspiratie en kracht bood in dit jaar dat voor onze sector zo moeilijk was. We zagen dat met name die bedrijven die niet op de socialmediastroom zaten het moeilijk hadden, omdat ze er geen kracht uit konden putten.

Een groep: een voorrecht ook om deel te mogen uitmaken van die steeds groter en sterker wordende groep van social media enthousiastelingen, in Arnhem, heel Nederland, maar ook wereldwijd. De ontmoeting met Aaron Lee uit Maleisië (www.askaaronlee.com) en Leo Widrich (van www.bufferapp.com) op die stroom bewaar ik als kenmerkende herinnering aan 2011.

Een roman: De stroomversnelling bracht ook de twitterroman Gelderse Worst (@gelderseworst), echt een privéhoogtepunt van 2011, op toeren. De verhalen van Geurt, zijn moeder en zijn vrienden in Twekkelerveldbroek kwamen in een prachtige tijdlijn op stoom, met bijdragen van anderen. Ze wachten ondertussen op nieuwe avonturen.

Op nu naar 2012!

2 gedachten over “Rijk Willemse”

  1. Prachtig jaar geweest Rijk! En volgend jaar maar weer ‘ns een mooi nieuw portret maken…. 😉 En ik hoop op weer een uitgave Arnhem aan Zee Gebonden!
    Ik wens jou en de jouwen een voorspoedig en creatief 2012!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven