Rinske Jansen

Turbulent is een understatement voor dit jaar. Mijn mooiste moment van 2012 is de geboorte van mijn dochter Anne, thuis geboren. Tegen elke verwachting (vooral die van mezelf) in na mijn vorige moeizame bevalling. Maar daar lag ze, 50 cm groot, in mijn armen te huilen. Op ons eigen bed, in onze eigen slaapkamer. Zo mooi.

En toen, amper 2 maanden later de verhuizing naar een fijn huis. Eindelijk een echt huis voor ons allemaal. Een huis waar we allemaal onze plek kunnen vinden.

Mijn arbeidscontract werd beëindigd tijdens het zwangerschapsverlof, dus dat was even slikken. En nu weer verder. Lastig.

Ik ben nu knettersdruk, met twee kleine kinderen, maar ik wil ook graag weer aan de slag.
Iets anders doen dan ‘zorgen’, iets bijdragen, mensen inspireren en geïnspireerd worden. Maar dat ‘aan de slag’ is nog niet zo makkelijk. Veel zoeken dus, en nadenken over wat ik wil, en kan. En hoe ik dat kan bereiken. Dat blijft een zoektocht, elke dag weer.

Dit jaar heeft me veel goeds gebracht, een dochter, een fijne plek om samen te wonen. En bovendien weet ik nu wat ik wil, qua werk. Mijn eigen visie is helder geworden, nu nog even een toffe baan scoren in 2013.

2 gedachten over “Rinske Jansen”

 1. Hoi Rinske,

  Wat een leuk stukje en wat een mooi moment! Nu de basis is gelegd, zal de “droombaan” wel komen. Veel succes bij je verdere zoektocht! En natuurlijk de allerbeste wensen voor 2013 voor jou en je gezin!

  Groet,
  Bas en Elbreg

 2. Mooi samen gevat Rinske… en idd wat een prachtig moment in je leven…. zo’n prachtige 2e dochter lekker thuis geboren en zo mooi en gezond! Ook een heerlijk en leuk huisje hebben jullie gekregen… Die baan komt er vast ook wel.. vergeet ondertussen niet om lekker te genieten van die prachtige kinderen van je…….. Ik wens jou en allen die je lief zijn een geweldig 2013 toe!
  Groetjes
  Ria Stevens

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven