Rob Captijn

Rob Captijn, @rcaptijn BENG NY | Amsterdam

2010, het jaar waarin ik Abraham zag (we delen dezelfde carwash). Een jaar waarin mijn verlanglijstjes, zowel zakelijk als privé, wederom zijn gegroeid. En dat vind ik een goed teken.

“Never a dull moment” is een serieus levensmotto geworden. Maar terwijl met het verstrijken van de jaren, de urgentie om the vlammen nog altijd toeneemt, zie ik de grijsheid om me heen steeds verder groeien. Het gejamaar, het mijden van risico en verantwoordelijkheid, het “een-vijf-en-een-half-is-ook-een-voldoende-en-kan-het-niet-voor-minder gedrag”.

Ik zie talentvolle twintigers en dertigers daardoor zo weinig van hun potentieel benutten (en zoveel kicks missen) dat ik ze stuk voor stuk door elkaar zou willen rammelen en ze even door mijn ogen naar hun wereld zou willen laten kijken.

BENG_reception

Gelul over passie doet het leuk in de Viva. Slechts wie echt vlamt oogst hoogtepunten. Grote, zoals dit jaar in mijn geval de opening van BENG!, mijn tweede bureau in New York, als alledaagsere, zoals bijvoorbeeld de inspirerende samenwerking met Bas Boerman bij de recente ontwikkeling van www.bengny.com. Binnen een week ruim 8.000 pageviews en serieuze bezoeklengtes, site van de week in de Joomla! society en volgende maand feature in Web Designers Magazine. Goed voor 20 serieuze aanvagen in New York en ahum… 0 in Nederland.

Naast de kick van serieus tevreden klanten waren mijn mooiste momenten van het jaar de ontmoetingen met inspirerende geesten als Bas: de HenkJannen en Anna-Maria’s, de BerendQuesten, Eriks en Simons. Zij maakten voor mij de achtbaan van 2010 regelmatig tot een feestje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven