Ronald van den Hoff

Ronald van den Hoff, Society 3.0, Seats2meet etc. etc.

Mijn mooiste privé moment was natuurlijk mijn Society30 boeklancering op 11 april jl. Dat deze lancering samenviel met de opening van de Society30 vleugel in ons bedrijf Meeting Plaza Utrecht maakte het helemaal bijzonder, evenals de aanwezigheid van honderden gezichtsbepalende mensen uit de Nederlandse sociale media wereld. Het was immers ook hun moment: de start van het collectieve gevoel dat er zoiets tastbaars aan het ontstaan is als een Society30, hetgeen voor ons allemaal een mooi baken is en waar we gezamenlijk in 2012 een bijdrage aan kunnen leveren.

Zakelijk “mooie momenten” waren de erkenning voor ons Seats2meet.com concept in de vorm van de NIMA Award voor de meest klantgerichte onderneming 2011 en mijn verkiezing tot Horeca Personality 2011 door Elseviers/Misset Horeca.

Mijn wens voor 2012.

2012 gaat ook weer niet gemakkelijk worden waarbij we dagelijks geconfronteerd zullen worden met de decadentie van onze samenleving om de onmacht van onze traditionele systemen en organisaties te vermaskeren. Het resultaat zijn de aanhoudende bezuinigingen, massaontslagen, politieke besluiteloosheid met falend leiderschap en (nog) meer slechte wet- en regelgeving. Waar oud- en nieuw elkaar ontmoeten ontstaat ons Armageddon. Het is onze taak als nieuwe wereldmensen er voor te zorgen dat de zaak niet helemaal ontspoort. Nederland doet het mondiaal prima op het gebied van de webtechnologie en sociale media sociologie, dus laten we met elkaar in 2012 vele mooie Society30 momenten doen ontstaan!

Ronald en profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven