Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor, internet ondernemer en alleskunner

Eigenlijk is er niet 1 moment aan te geven voor 2010. Wat voor mij wel centraal stond was ‘focus’. Ik heb per dag vele ideeën en als je geen focus hebt ‘doe je maar wat’.

Na een personal coaching traject dat ik in 2009 volgde is die focus aangebracht in 2010 op basis van wat ik ‘mijn missie’ noem. Een missie die verder gaat dan ‘ik ben de beste timmerman’ (want wat moet je met zo’n missie als je je handen verliest..) of ‘ik wil zoveel geld verdienen’. Nee, een missie staat voor wat jou drijft in je leven, dat gaat over werk en privé heen en staat voor jou ‘zijn’ hier op deze aardkloot. Als je die basis kan vinden, heb je focus en kun je keuzes maken. Keuzes welke dingen je wel en niet doet.

De missie van mij heb ik alsvolgt geformuleerd: Inspireren en enthousiasme stimuleren door interactie en communicatie met en tussen mensen waarbij authenticiteit en verbinding centraal staat. Dat is wat mij drijft, of het nu is in mijn rol als echtgenoot of vader, of in mijn rol als ondernemer, dagvoorzitter of presentator.

Tot slot een concreet dingetje ten gevolge van die focus; het besluit om een boek te schrijven dat begin 2011 uitkomt.

Privé

Los van de cliches dat vrouw en kinderen gezond zijn en we van elkaar houden is het moment misschien toch een dag met mijn twee oudste kinderen op vakantie deze zomer. Met zijn drieën gingen we een dag naar het eiland Capri in Italië met als hoogtepunt een uur scheuren met een bootje om het eiland. Geluksmomentje.

Impressie op: http://www.flickr.com/photos/ronnieovergoor/4890683463/

Foto’s: Anouk De Kleermaeker | studio309.nl

1 gedachte over “Ronnie Overgoor”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven