Roy Tanck

Varen in de Biesbosch

Precies 18 meter. Zo hoog was mijn hoogtepunt van 2021. Via touwladders en tokkelbanen van boomtop naar boomtop. Samen met mijn jongste dochter. Onze vakantie hadden we dit jaar maar in Nederland gepland, en dit wilde zij graag doen.

Twee jaar geleden had ik vast iets gezegd als “Nee, ga jij maar klimmen, ik neem wel foto’s vanaf de grond”. Ik was echt veel te zwaar, en allesbehalve fit. Daar heb ik de afgelopen jaren mijn “Corona-project” van gemaakt. Goed eten, veel bewegen en eindelijk eens serieus gaan sporten. Ruim dertig kilo is er af inmiddels. Een wereld van verschil.

En dus kon ik mee omhoog met Iris. Samen deden we de moeilijkste klimroutes van het park. Erg leuk om te doen. Samenwerken, tips uitwisselen, af en toe elkaar een handje geven voor wat extra steun. Prima vader-dochter moment, en voor mij een persoonlijke overwinning.

Het was sowieso een heerlijke vakantie trouwens. Een paar dagen eerder voeren we door de Biesbosch, en nam mijn partner vanaf het achtersteven de bijgevoegde foto. Nederland is zo gek nog niet.

1 gedachte over “Roy Tanck”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven