Ruben Steeman

Ruben Steeman, RuSt

In tegenstelling tot mijn vorig jaar uitgesproken hoop op een iets rustiger 2011, werd dit het jaar met de minste vrije uurtjes ooit. Ik hecht daar geen oordeel aan. Het was een fantastisch jaar, met heel veel mooie momenten, zowel privé als werkgerelateerd. Maar mijn moment is er misschien daarom juist wel eentje die zich afspeelden tijdens een paar dagen ontspanning.

Samen met Martine (www.10e.nl) ging ik een lang weekend naar Parijs. Op de mooie namiddag van vijf augustus gingen we nog even de stad in. Al de hele dag was de lucht zwaar en hingen er donkere wolken boven de stad. Maar er was ook zon, dus wij gingen ontoeristisch (zonder tas, in spijkerbroek en shirtje) naar het meest toeristische plekje van Parijs. Het uitzichtpunt bij de Sacre Coeur.

Daar was de naderende ontlading van het weer een stuk beter te zien. Er dreven groeiende paarse en geelzwarte wolken over de stad, en ze kwamen steeds dichterbij. Net toen we besloten terug naar de metro te gaan, barstte het los. De wolkbreuk maakte een waterval van de lange trappen van Montmartre. Ik hoorde een paar dagen later dat ze zo heftig waren geweest dat het ’t nieuws gehaald heeft. Wij stroomden de rivier af, terug naar onze droge hotelkamer.

Ruben tekening1539-980breed

Ruben Steeman – RuSt
http://www.burorust.nl
http://www.elkedagrust.nl
http://www.recensiekoning.nl

1 gedachte over “Ruben Steeman”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven