Sanne Roemen’s dare to share

 

Ze houdt niet van hokjes, labeltjes, van oordelen, beoordelen, ze houdt van open, transparant, down to earth en durf te vragen. Als jong meisje vroeg ze de gemeente om een fietscrossbaan. Gewoon aanschuiven bij de openbare gemeenteraadsvergadering en je vinger opsteken zodra er vragen gesteld kunnen worden. 

En ja hoor, door gewoon te vragen kwam die baan er. Jaaaaren later bedacht broer Nils Roemen het platform durftevragen, een soort leermodel waarin de groep tips en adviezen geeft op de vraag van een individu in die groep en een populaire hashtag on twitter. Misschien is het dus wel een familietrekje, dat vragen.
 
Zo heb ik Sanne in de loop der jaren leren kennen… Met een open, altijd lerende houding als lid van die zwerm innovators, slimmere werkers, lifehackers en stand-up inspirators. Die groep die overal en nergens hun MacBooks (Pro) openklappen en met evernote en prezi hun presentaties doen over hoe de werkende wereld er ook uit kan zien. Leuker en liever.
 
En voor Sanne is Nederland inmiddels veel te klein. Ze verovert op haar eigenwijze manier ook de harten van ondernemende, netwerkende veranderaars in Oeganda. En vice versa.

Sanne, vertel.
https://vimeo.com/55225665

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven