Sanne Roemen

Sanne Roemen, @realoomph

Het was een raar jaar. Een achtbaan. Maar welk jaar is dat eigenlijk niet? Ik kan niet kiezen uit al die momenten, dus jij krijgt ze gewoon zoals ze nu aan mij voorbijtrekken.

Een Ugandese politieman en een soldaat die hand in hand staan toe te kijken bij een verloren lading hout die in Zuid Oeganda de brug blokkeert.

Oog in oog met een silverback Gorilla (foto) en de onwaarschijnlijke opeenstapeling van mazzel die we die dag hadden: slechts wij tweetjes in een groep, slechts 20 minuten wandelen en een ontmoeting met een van de oudste Gorilla Families van die streek.

De Tree Climbing Lion en de Verraux’s Eagle Owl. (Ach, je moet erbij geweest zijn.)

Afscheid nemen van oud zeer, op een briefje geschreven en met een schietgebedje in de stille Oceaan bij Mombasa, Kenia gegooid.

Foto’s van de Afrika reis waar 2010 mee begon staan hier

Het vinden, verliezen, hervinden en weer verliezen van een hele leuke, turbulente en gecompliceerde liefde. Wat het ook is, hoe het ook uitpakt, het is fijn om te weten dat dat mogelijk is. En wie weet vinden we elkaar nog eens terug.

Drie momentachtige dingen die bij elkaar opgeteld mijn thema van 2010 verbeelden: “verveling is een truc van de natuur om ideeen te laten rijpen” http://www.vimeo.com/18150966 (Hans Sibbel):

1 – Alle mooie, leerzame, heldere, diepgaande, filosofische momenten van de cursus Retoriek http://www.sanneroemen.nl/retoriek-levenskunst/ van Jan Vaessen.

2 – Joke Hermsen’s boek Stil de tijd. http://www.sanneroemen.nl/de-jager-in-de-hangmat-deel-2-over-tijd/

3 – Mijn eigen gedachten over de jager in de hangmat. http://www.sanneroemen.nl/de-jager-in-de-hangmat/

Het feit dat ik mijn niche (maatschappelijke organisaties en projecten) gevonden en benoemd heb werpt dit jaar in extreme mate zijn vruchten af. Heel trots op en veel plezier gehad met klanten als de Worldconnectors http://www.worldconnectors.nl/, SEV http://www.sev.nl/ en het ministerie van LNV. Heerlijk om alleen nog maar te werken voor doelstellingen die ik van harte onderschrijf en waar allemaal gepassioneerde mensen aan mee werken.

Twee heel verschillende lezingen buiten mijn comfort zone waar ik graag mijn handtekening onder zet: die voor Context Masterclass http://vimeo.com/11106073 en Standup Inspiration http://vimeo.com/channels/spreken#18151364.

https://vimeo.com/11106073

6 gedachten over “Sanne Roemen”

  1. Lieve Sanne,

    Vorig jaar rond deze tijd was ik lekker aan het kluizenaren in jouw huis in Haarlem en schreef daar mijn terugblik op 2009 terwijl jij met Olga op avontuur was in Afrika :o)

    En pas genoot ik van je mooie verhaal bij SUI over tijd en hoe we die beleven. Je serie Jager in de hangmat is weer een absolute inspiratiebron voor mij. JIJ bent ‘gewoon’ een grote inspiratibron voor mij! Op naar een jaar vol licht, liefde & magie en veel in hangmatten liggen!

  2. Heuh, jeetje… had over het hoofd gezien dat er reacties staan. Ghe, Erno, ja lang niet gezien. Onze wegen kruisten even niet. Misschien in ’11 wel weer. Ik ga straks jouw moment nog even lezen.
    Gerjanne, brok in mijn keel bij het lezen van je compliment. Dankjewel!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven