Sien Wassenaar

Voor mij was 2012 een prachtjaar. Echt, heel mooi. Er zijn zoveel leuke dingen gebeurt dat ik weer onmogelijk een ding kan kiezen. Dat lukt gewoon niet.. En dus, een mix van de aller, allertofste momenten van 2012.

Ergens in januari belde de uitgever van Jamie Oliver met de vraag of we een pakkende promo voor Jamie’s nieuwste kookboek wilden maken. Ehhh, JA! Man, als ik van iemand op deze aarde fan ben.. In een paar brainstormsessies kwamen we tot een concept dat door mr. Oliver himself goedgekeurd werd. Op naar de opnamen. Jamie bleek in het echt net zo aardig als op TV en hem regisseren was ronduit een feestje. Aan het einde van de opnamen raapte ik al mijn moed bijeen en vroeg ik hem of ik met hem op de foto mocht. “O’course you can Sien!” En voor ik het wist trok hij me tegen zich aan. Ik wist niet dat het op m’n bucketlist stond, maar die ontmoeting met Jamie Oliver kan er vanaf. Wow. 

Vorig jaar had ik mezelf voorgenomen om in 2012 eindelijk eens te doen wat ik al lang wilde doen; een digitaal speelveld creëren waar ik toffe hebbedingen, fijne recepten, gave reisbestemmingen en meer van zulks tentoon kan stellen. Deze zomer was het dan eindelijk zover: ik kon Sienapon.nl live gooien. Vooralsnog met een uiterlijk dat niet helemaal naar wens was, maar hey; de site stond. En de bezoekersaantallen blijven stijgen. Echt heel tof. Het doel voor volgend jaar: een nieuw jasje en nog veel meer Sienaposts. Ik heb er zin in!

En ik knalde meer sites live. Aan het eind van de zomer ging ik voor Four Corners aan de slag met de invulling van bedrijfsfilm.nl Ons doel: een platform ontwikkelen waarop we diverse commercials, bedrijfsfilms, virals en animaties onder de loep nemen om onszelf en iedereen in de branche te inspireren en uit te dagen om mooie dingen te blijven maken. In oktober zijn we live gegaan. Bloggen op bedrijfsfilm.nl is superleuk om te doen en tegelijk een stok achter de deur om kritisch te blijven op ons eigen werk. Een prachtproject waar we in 2013 volle bak mee doorgaan.

Aan het einde van de zomer kwam ik erachter dat 2013 een heel speciaal jaar zal worden. Want als alles goed gaat zullen Koffieman en ik volgend jaar ouders worden van een klein Koffieboontje.. Supermooi. Vorige week lag ik op de behandeltafel in de echo-praktijk. Mijn Koffieman zat naast me en samen volgden we zo goed en kwaad als het ging de razendsnelle allereerste medische check van Boon. Alles was in orde. Godzijdank. En misschien dat díe wetenschap, ondanks alle toffe momenten van dit jaar, toch wel hét moment van 2012 was.

Laat 2013 maar komen, ik kan haast niet wachten..

3 gedachten over “Sien Wassenaar”

  1. Prachtige projecten, Sien …. maar dat laatste is toch de top! Ik vind Koffieman maar een bofkont met jou aan z’n zijde … en met Boon wordt het een prachtig gezinnetje! Veel geluk in het Nieuwe Jaar!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven