Sien Wassenaar

Sien Wassenaar, producer Four Corners

Begin dit jaar riep mijn lieve vriendin Judith; “2011 is van jezelf!”. En zo was het. Ik heb nog nooit een jaar meegemaakt dat zó van mij was.

Begin dit jaar nam ik het besluit om een punt achter mijn (lat)relatie te zetten. Een beslissing waar ik lang over getwijfeld heb. Hoe verdrietig ook na zes jaar, het bleek een goede beslissing. Voor mij. Het gaf me de ruimte me open te stellen voor nieuwe kansen en uitdagingen.

Een van de mooiste kansen kwam van een vriend die voor British Airways vliegt. Of ik op zijn standby list wilde staan. Daar zeg je geen nee tegen natuurlijk.. En zo vloog ik eind april voor een habbekrats naar New York en aan het eind van de zomer naar Thailand. Als je voor een habbekrats mag genieten dan telt het dubbel, dat snap je.

In augustus werd ik totaal onverwachts verliefd op koffieman. – linkje: http://www.gingerbarista.nl/ En hij op mij. Liefde komt als je het het minst verwacht zegt men. Dat blijkt. Eind oktober stelde ik mijn nieuwe verkering voor aan mijn grootouders. Dat was net op tijd, een week later stierf mijn opa. Verdrietig, maar hij was ziek en we hebben hem heel lang bij ons mogen hebben. Ik prijs me gelukkig dat ik de kleindochter ben van zo’n bijzondere man en ik ben blij dat ik zo ontzettend veel fijne herinneringen aan hem heb.

Sien Opa - Mijn moment

Zakelijk kwamen er mooie dingen op mijn pad. Zo mocht ik een TV commercial produceren voor de musical ‘De Producers’. – linkje: http://www.fourcorners.nl/nl/portfolio/case/202/de-producers/ Een onwijs leuke klus om te doen. Ik was bij de première en ook al ben ik geen groot musical liefhebber, ik heb me erg vermaakt. Wát een spektakel! Omdat de productie door tegenvallende cijfers al na een week stopte heeft het grote publiek de musical niet gezien. Een gemiste kans. Echt.

Aan het eind van het jaar kwam het verzoek om wederom – linkje: http://www.fourcorners.nl/nl/portfolio/case/108/arke-bommetje/ een TV commercial voor Arke te produceren. En zo vloog ik op de valreep nog even naar Mexico om met een crew van 15 man op de meest fantastische locaties een prachtcommercial – linkje: http://www.fourcorners.nl/nl/portfolio/case/222/arke-zomerlaunch-2012/ te draaien. Ik hou van mijn werk..

Sien TUI Crew - Mijn moment

Onlangs nam ik met vriendinnen het afgelopen jaar door. Vriendin Judith was van mening dat er voor 2012 een nieuwe lijfspreuk moest komen. En omdat de hij voor dit jaar zo goed beviel hebben we hebben een versie 2.0 bedacht:

“2012 belongs to yourself!”

2 gedachten over “Sien Wassenaar”

  1. Door het stoppen van Lopend Vuur en het vele gereis van jou hebben we elkaar dit jaar eigenlijk niet zo erg veel gezien! 😉 Daar gaan we wat mij betreft in 2012 verandering in brengen….
    Ik wens je veel geluk in 2012!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven