Sjoerd Weikamp

Sjoerd Weikamp, D’ran en eventbranche.nl

2011? D’ran!

2011 stond voor mij volledig in het teken van D’ran. D’ran is een Achterhoekse uitdrukking waar eigenlijk geen definitie voor is, maar wat zoiets betekent als: niet lullen maar poetsen, vol overgave en onuitputtelijke inzet. Dat leverde net als vorig jaar (het WK-evenement) een #mijnmoment op waarbij privé en zakelijk volledig in elkaar opgingen en waar shirtsponsoring 3.0, naoberschap en een gedeelde liefde, voor trots, ongekende PR én een opbrengst van 250.000 euro zorgde…

Sjoerd dran 980

Terwijl 2011 voor EventBranche.nl een prachtig eerste boekjaar was, met een meer dan prettige groei, hangen mijn zakelijke hoogtepunten altijd samen met mensen en niet met cijfers. Een prachtig interview, een zeer tevreden commerciële relatie, een gasthoofdredacteur of het enthousiasme en de gedrevenheid van de EventBranche-collega’s, dat zijn natuurlijk de echte hoogtepunten. Maar bevoorrecht met vele tientallen van deze momenten, kan ik daar voor deze site geen longlist van maken. Dat zou veel te saai worden en de mensen waar ik dit jaar zo veel mooie zaken mee heb neergezet en opgepikt ook enorm tekort doen.

En als je halverwege dit jaar te horen krijgt dat in begin 2012 Sjoerd of Sjoerdelien Jr het levenslicht gaat zien…tja, wat moet je hier dan nog vermelden als hoogtepunt. Dus dit jaar geen lang verhaal uit het fantastische leven van iemand die manisch positief in het leven staat en gelooft in mensen, maar gewoon een paar minuten D’ran door de lens van Punkmedia.nl en TV Gelderland. Alles wat mij met D’ran is overkomen, heeft maar weer eens duidelijk gemaakt dat alles goed is, tot het tegendeel is bewezen…en dat tegendeel kom ik maar niet tegen (of nou ja,… bijna nooit).

D’ran vulde het gat in de begroting van mijn voetbalclub De Graafschap, maar zorgde ook voor ongekende promotie, betrokkenheid en trots bij duizenden Superboeren.

https://www.youtube.com/watch?v=MZmusokNG24

1 gedachte over “Sjoerd Weikamp”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven