Thomas Marzano

Thomas Marzano, Creative Director @ Philips

2011 was het jaar van DE verhuizing van Eindhoven naar Amsterdam. Een moment wat voor mij symbolisch heeft gestaan voor het opnieuw richting geven aan mijn leven, na een periode van 3 jaar waarin ik mijn leven geen richting durfde te geven. Na het beeindigen van mijn relatie in 2008 heb ik mijn leven op pauze gezet, en heb wat om me heen gebeurde bepalend laten zijn in plaats van zelf achter het stuur te gaan zitten. Geen beslissingen nemen, kop in het zand steken en focussen op werk was de makkelijke weg.

Dit jaar heb ik de eerste stap gemaakt in mijn eigen renaissance. Het ontvangen van de sleutels van mijn huis in Amsterdam was mijn moment. De sleutels naar 2012!

Thomas Marzano sleutels

Professioneel gezien was 2011 ook een jaar van afronding. Het jaar is geeindigd met een overdracht van mijn rol naar mijn opvolger en daarmee neem ik afstand van een team wat ik in de afgelopen 3 jaar heb opgebouwd. We have come a long way!

Mijn moment was het ontvangen van een mail. Een mail van iemand uit mijn team waarin ik werd bedankt voor de rol die ik heb gespeeld in zijn ontwikkeling en de inspiratie die ik hem heb weten te geven. Dit was mijn moment. Een rol mogen spelen in iemand anders z’n leven, iemand inspiratie mogen geven, iemand kunnen bewegen tot verdere groei is denk ik het meest bevredigende gevoel wat ik ken.

2012 zal ook professioneel gezien in het teken staan van mijn eigen renaissance. Ik heb er zin in!

“Life is pretty simple: You do some stuff. Most fails. Some works. You do more of what works. If it works big, others quickly copy it. Then you do something else. The trick is the doing something else.”
Leonardo da Vinci

2 gedachten over “Thomas Marzano”

  1. “Life is pretty simple: You do some stuff. Most fails. Some works. You do more of what works. If it works big, others quickly copy it. Then you do something else. The trick is the doing something else.”
    Leonardo da Vinci

    Wow wat inspireert mij dit zeg! Dank je wel
    Voor dit #moment

    Harriet. Bloei |www.bloeifactor.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven