Tijd om te bloggen

Het heeft wat voeten in aarde gehad. Het idee om door te schakelen met #mijnmoment. Ik wilde een boek, een foto-expositie en een website. Na een rondje advies en het uiteindelijk terugkomen bij mezelf streepte ik de expo weg, was de site inmiddels al live en werd de focus: het boek.

Rond de vijftig meest indrukwekkende momenten in een jaarlijks boek, met foto’s van de hoofdpersonen die allemaal op een bezoekje van mij kunnen rekenen. Dat idee.

Voor mensen die het oorspronkelijke idee niet kennen: sinds 2003 nodig ik aan het einde van ieder jaar een hondertal mensen uit mijn netwerk uit hun mooiste momenten van dat jaar online te delen, zakelijk en privé. Deze jaarlijks terugkerende reeks verhalen is in de loop der jaren, maar vooral de laatste drie, een regelrechte hit geworden. En ik weet waarom, maar ik wist niet wat de impact was dat mijnmoment op mensen kan hebben.

Daar zit ik nu volop in.

Ik kwam pas achter de kracht van die impact toen ik m’n eerste interview had met een mijnmomenter, Sandra van Kolfschoten. Ik reed naar huis, vol inspiratie en vol overtuiging dat dit ding dat ik ooit was gestart nog best wel eens heel geweldig kon gaan worden. Ik kwam er achter dat de gesprekken die ik ga hebben nog veel waardevoller zouden kunnen zijn dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Na het eerste gesprek was ik zo onder de indruk van het verhaal van Sandra, het proces van mijnmoment en de liefde die van dit project uitgaat dat ik zat te bedenken daar nu al een boek over te kunnen gaan schrijven.

Misschien dat dat nog gaat gebeuren.

Nu ga ik starten met bloggen op mijnmoment.com… met daarin het hele proces van het maken van een boek, het bijhouden van de blog, het maken van de interviews en fotoshoots. En vooral ook de onverwachte grote dingen die ik ga tegenkomen. Mijn persoonlijke ontwikkeling en struggle. Mijn gedoe met businessmodellen, idealen en authenticiteit.

Als je alle momenten wilt lezen van de afgelopen 2 jaar, ga je naar mijnmoment.com, een website ontworpen en gebouwd door mijn grote held Bas Boerman.

Naar mijnmoment.com >>

3 gedachten over “Tijd om te bloggen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven