Vera Camilla

Vera Camilla, beautyblogger

Stoppen met school om ervoor te kiezen full-time te gaan werken, het was me ’t momentje wel. Een eng moment, om te zeggen: ik ben er klaar mee, ik ga werken. Het heeft me best wat moed heeft gekost.

Nu ik erop terugkijk was het een heel goed moment, een goede keuze om in tegenstelling tot mijn leeftijdsgenoten ervoor te kiezen net 19 lentes jong full-time te gaan werken. Wel aan mijn eigen bedrijf, waar mijn passie in zit. Wat mijn kindje is, al een vrij groot kindje, maar die ik nog veel verder wil laten groeien.

2010 was echt mijn jaar. Ik won een SpinAward en schreef mijn beautyblog in bij de Kamer van Koophandel. Afgelopen jaar was in dat opzicht een stuk rustiger, maar absoluut niet minder leuk. Want doordat ik stopte met school kwam ik eindelijk tot bloei, ging ik beter in mijn vel zitten en kreeg ik meer energie. Bovendien begon ik, hoe gek ook, opeens veel meer te leren en vooral te wíllen leren. Ik kijk er met een grote glimlach op terug: Ik ben weer helemaal Vera Kamiela, zoals het hoort.

Hierdoor ging het met mijn site ook veel beter, mijn échte moment kwam afgelopen zomer, toen ik op een dag opeens 10.000 duizend unieke bezoekers haalde. Wow. Toen ik als 17-jarige begon, onderaan de ladder met al een aantal ervaren bloggers aan de top, had ik dit nooit durven dromen. Nu heb ik soms zelfs 12.000 unieke bezoekers. Alsof het niets is. Maar dat is het niet, de dag dat ik 400 bezoekers had en een gat in de lucht sprong, is nog als de dag van gisteren.

Een beetje bang voor 2012 ben ik wel. Hoeveel mooier kan het worden, hoeveel beter kan het nog aan? Ik weet het niet. Maar ik ben iemand die altijd iets moet proberen, iets zelf moet ervaren en desnoods keihard op haar smoel moet gaan. Dus daar gaan we dan, 2012. Ik ben er klaar voor.

Vera Camilla.

7 gedachten over “Vera Camilla”

 1. Voor mij ben je een inspiratiebron Vera! Jij laat gewoon zien wat het met je doet al;s je tot bloei komt 😉
  Jammer dat ze dat op het ROC in Arnhem te laat hebben onderkend. Zelf gebruik ik je in trajecten die ik op scholen begeleid vaak als voorbeeld! Dat zal ik ook het komend jaar weer doen omdat jij laat zien wat leermotivatie en ondernemen met passie inhoudt.
  Ik wens je het komende jaar weer een prachtig jaar toe en veel zakelijk succes ook. Daar heb ik alle vertrouwen in en mocht het eens tegen zitten dan denk ik altijd graag met je mee!

 2. Wow, wat een stoere stap die je daar zet. En weet je, ondernemen is volgens veel mensen een pad van vallen en opstaan. Maar ik denk dat het veel meer een kwestie is van Staan en Opvallen, en dat doe je dus. Helemaal goed!

  Gefeliciteerd en veel succes.

  Eric de Waard | deWaardcoaching

 3. Avatar foto
  Jacco Peetsma - M-Pro

  je site bewijst dat je echt voor gaat en staat.
  Hard werken, eigenzinnigheid en succes is wederom een mooie combinatie. Klasse.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven