Wat is Mijnmoment?

Mijnmoment is een online platform waarin personen uit het netwerk van Punkmedia hun meest dierbare, speciale, aangrijpende of mooiste moment delen van het jaar.

Sinds 2009 en het succes van twitter worden de verhalen van Mijnmoment veelvuldig gedeeld en geretweet, wat weer gezorgd heeft voor meer aandacht voor dit platform van prachtige verhalen.

Mijnmoment is een marketingtool geworden van Punkmedia, in fact de meeste mensen kennen Mijnmoment en niet per sé Punkmedia, maar toch helpt het Punkmedia aan meer bekendheid, aandacht en… opdrachten.

In 2003 is Mijnmoment gestart. In een kleine vorm waarin ik een twintigtal personen naar hun Magic Moments vroeg, zakelijk én privé. Tot en met de vijfde editie in 2007, toen twitter nog een privéstrandje was, bleef het relatief klein. In 2008 vierde ik vakantie in Canada, en ben ik het stomweg vergeten. In 2009 nam het eigenlijk meteen een vlucht, werd het goed verspreid en kreeg het een meer algemeen karakter, met personen uit een groter en verscheidener netwerk dan in eerste instantie (alleen de eventbranche waarin ik werkzaam was als hoofdredacteur van een eventblad- en site).

De laatste jaren wordt me meer dan eens gevraagd wat de criteria zijn om mee te kunnen doen aan Mijnmoment. Die zijn er niet. Er is geen open inschrijving. Het is vanaf het begin in 2003 een ding geweest waarbij ik mensen uitnodigde hun verhaal te schrijven. Als er al criteria zouden zijn dan is de belangrijkste dat ik je moet kennen. Ongevraagd insturen heeft geen zin, maar iedereen die geïnspireerd is door Mijnmoment kan zijn verhaal schrijven op z’n eigen platform en twitteren met hashtag #mijnmoment.

Ik ben van plan om het platform na deze tiende editie te gaan uitbouwen. In welke vorm blijft nog even geheim.

De uitnodigingen worden woensdag en donderdag a.s. per e-mail verstuurd.

Stay tuned. 🙂

Lees ook: Masker af, we worden weer wie we zijn >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven