Wat Twitter voor René Wouters betekent

René Wouters – geboren op 23 augustus 1940, nog gefeliciteerd 🙂 – is een voorbeeld voor velen geworden, blijkt. Want twee jaar geleden, tijdens zijn zeventigste verjaardag, deelde hij met vrienden, familie en twitterbekenden wat twitter met hem gedaan heeft. Zonder microfoon kon hij eens vertellen hoe dat fenomeen hem rijker heeft gemaakt. En ik was er toevallig ook bij om dat te filmen.

Nou, en die video is een eigen leven gaan leiden. Of eigenlijk, in de zuiging van het gat in de markt der social media experts terechtgekomen waar deze video veelvuldig bij presentaties werd vertoond op groot scherm.

René Wouters, oud-marketeer, lang in Zwitserland gewoond, drie kinderen, zijn tweede vrouw leren kennen via internet, gepensioneerd maar zo vitaal als een twintiger (kwam uit de test), is het grote voorbeeld voor generatiegenoten (sorry René ik weet dat ik je daarmee ouder laat zijn dan je je in werkelijkheid voelt). Generatiegenoten die schuddend naar hun kleinkinderen zitten te kijken als die achter hun computers, devices en mobieltjes in hun eigen wereld wegkruipen. Juist als pensionada kun je heel fijn gebruik maken van sociale media. Dat laat René dagelijks zien.

René heeft zijn gelukkige, hypersociale bestaan in Arnhem te danken aan twitter, en aan fotografie. Vooral die combinatie twitter en fotografie. René, vertel het zelf even.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven