Ank van Beek

BAM!! in de eerste 3 woorden staat mijn Moment van 2017. Mijn nieuwe achternaam!

Ank Charlotte van Beek.

Lekker ouderwets en eigenlijk ben ik dat ook. Naast ouderwets ben ik ook zo gek als een deur en na een oproep op RTL4 over speciale verhalen wat ging om samengestelde gezinnen en een originele manier om iemand ten huwelijk te vragen dacht ik JAAA dat ga ik doen.

Een spelshow maar de details wisten ze nog niet die kwamen gedurende de maanden erna. Een origineel aanzoek op tv was een vereiste. In de aanloop naar het aanzoek moest ik geheime filmpjes opnemen en een hoop werk wat mijn blonde god niet mocht weten. Wat op zich al een dagtaak was want wij zijn zo’n beetje 24 uur per dag samen. Natuurlijk was ik wel zo slim om het aanzoek op nationale tv wel in Antichic te doen ( ik blijf toch een onderneemster).

Ik riep ook al zó lang dat ik nooit meer hoefde te trouwen. Nou dat geheim houden was gelukt ik heb nog nooit iemand zo flabbergasted zien kijken als Ronnie. Wat ook niet zo gek was want ik zat op een groot wit neppaard in een prinsen outfit voort getrokken door knappe mannen en begeleid door een brassband met een rode roos tussen mijn tanden. En dat in centrum Rotterdam. Zie je me gaan? Ronnie dacht trouwens dat er een Hare Krishna optocht aan kwam en zag op 3 meter afstand pas dat ik het was.

We konden ook nog wat winnen naast de eeuwige liefde. 25.000 euro, ringen, trouwkleding en een reisje Disney. Daar moest je dan wel een dansje voor doen met vrienden en een afvalrace op een levensgrote taart. Wat ik nog het meest bijzondere vond van dit hele avontuur was dat mijn vrienden groep groter en veel beter was als dan ik me ooit had voor kunnen stellen. Dankbaar ben ik daarvoor want eerlijk ook zij stonden op tv in een knalgeel colbertje een ingestudeerd dansje te doen of flikkerde met de stoel door de levensgrote bruidstaart 3 meter naar beneden als ze de vraag verkeerd beantwoordde en dat speciaal voor ons.

God ik had me wel wat op de hals gehaald. Het verliezende echtpaar zou ook naar beneden sodejanussen en dat was precies wat wij deden. Naast de eeuwige roem want nog dagelijks herkennen mensen ons, raar maar waar want het is 9 maanden geleden uitgezonden zijn we 8 september getrouwd. Op het strand in Rockanje hadden we willen trouwen met de voetjes in de zee, iedereen in een witte out fit en lekker als jezelf….

De realiteit was dat we in Nederland leven en dat het op 8 september de eerste code oranje van het jaar was. Mijn JA IK WIL kwam vanuit een zwembadje en een binnen aangelegd strandje in de beachclub.

En ze leefden nog lang en gelukkig.


Ank van Beek. In love met mijn blonde god en mijn twee dochters. Werkend in en voor ons restaurant Antichic in hartje Rotjeknor http://www.antichic.nl. Prettig gestoord en recht voor z’n raap ga ik door het leven. Mijn motto? “Alleen dooie vissen zwemmen met de stroom mee”.

 

2 gedachten over “Ank van Beek”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven