Ank van Beek

In hart en nieren hebben we de afgelopen twee jaar geprobeerd ons hoofd boven water te houden, 7 dagen werken in de week voor steeds mindere omzet. Onze zakelijke markt verdween, de doordeweekse restaurantbezoeken van onze gasten verdween, vele lockdowns en onzekere tijden. Brood moest er op de plank dus het ene geniale, al zeg ik het zelf, plan na de andere kwam uit onze koker maar op een gegeven moment was de koek op. Jammer ook dat onze huurbaas niet mee wilde denken.

Ons sociale leven was verdwenen en onze energie ook. Van Antichic ons leuke mooie gezellige restaurant was niet heel veel meer over. Langzaamaan in zomer van dit jaar gingen we voorzichtig praten over iets anders … maar ja wat wil je dan….
De tegemoetkoming vanuit de overheid stopte, wij hadden een beslissing genomen en daar kwam een licht aan de duisternis. We werden gevraagd om een prachtige tent over te nemen, we werden van alle kanten gewaarschuwd en moesten goed uit onze doppen kijken maar ja liefde maakt blind en wat hadden we te verliezen? Te hard van stapel gelopen want wij dachten gaan met die banaan.

Je voelt hem al aankomen denk ik want we waren in de aap gelogeerd. Onze visies verschilde zo erg dat van alle positieve vibes al snel niks meer over bleef. En in dit geval is zilver spreken maar zwijgen is goud en is karma een bitch. De bubbel barstte.

Tegelijkertijd stapte we in een nieuwe bubbel: corona.

En daar lagen we uitgeteld, teleurgesteld en ziek. Door die bubbel konden we wel ineens de tijd nemen voor onszelf! Vooral ook wat gaan we doen… Antichic kan nog steeds maar als ik diep in mijn hart kijk is het tijd voor wat nieuws iets anders en staat Antichic nog onder verkoop. Maar nooit geen ouwe schoenen weggooien voor je nieuwe hebt. En dat is voor nu prima. 2021 gaan we heel snel vergeten, wat 2022 gaat brengen ik heb werkelijk geen idee….

Carpe Diem

8 gedachten over “Ank van Beek”

 1. Ondanks alles nog zo positief vooruit kijken, heel veel respect en extra liefde voor jullie want dit is onmenselijk zoveel onzekerheid #houvol

 2. Inderdaad nog steeds positief ondanks alleen tegenslagen. We wensen jullie nieuwe mooie uitdagingen en veel gezondheid voor 2022!
  Liefs Rene en Daan

 3. Avatar foto
  Caroline en Ronald

  Pfffff wat erg! Kop op en je schouders eronder Ank en Ron. Juliie komen er wel weer bovenop. Aan creativiteit ontbreekt het jullie zeker niet. 🙏😘
  Ronald en Caroline

 4. Wat een jaar!!! Pfff maar jullie zijn doorzetters en de positieve vibe van jullie brengt vast een mooi nieuw jaar. Bij iedere tegenslag komt wat moois terug, zo ook bij jullie…
  Dikke kus en op naar 2022

 5. Avatar foto
  Jenneke Herman

  Jullie zijn allebei van het sterke soort mens, positief, inventief, sociaal, doordouwers en creatief!
  Er komt weer wat moois op jullie pad….kan niet anders!
  Nog effies volhouden en doorzetten liefies

 6. Wow Ank, ‘onverwoestbaar’ en ‘barstensvol passie’ is wat in mij opkomt bij jullie en Antichic. Superveel bewondering voor jullie, maar daar koop je niet zo veel voor.
  Ik wens jullie heel veel kracht en een dosis mazzel om de moeilijke tijden door te komen. Take care! 🙏

 7. Lieve Ank en beste Ron 9 jaar geleden vierden wij ons huwelijk bij jullie in Antichic. Een van onze lievelingsrestaurants, logisch want anders vier je daar niet je huwelijk.
  Nu vieren we onze huwelijksdag in Duitsland en vragen ons af hoe het met jullie gaat. We zijn zeer benieuwd. Dacht dat jullie naar Stellendam waren vertrokken maar het lijkt niet goed gegaan te zijn. Hoop dat het goed gaat met jullie. Liefs Ron en Sherida Fontijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven