Edwin Hofs

Edwin Hofs, Foodie en private chef @EdsKitchen

Mijn moment 2011

Een aantal van mijn voorgangers in deze schreef het al en ook ik sluit me er bij aan: wat gaat een jaar toch snel! Zo kan ik me nog goed herinneren dat ik het vorige #mijnmoment schreef.

Inmiddels zijn er wel wat dingen veranderd: daar waar ik vorig jaar nog dacht producten te gaan importeren en verkopen is daar in de praktijk het hele jaar niets van gekomen.
Wel ben ik meer gaan koken: meer private diners, meer lunches, meer hapjes. Zakelijk is eigenlijk dan ook heel 2011 #mijnmoment: het is het beste jaar sinds het bestaan van EdsKitchen.

Ed after noma

Een bijzonder moment was het bezoek met mijn vriendin Kyonne aan Kopenhagen. Heerlijk om weer eens samen door een mooie stad te slenteren (en veel te fietsen in dit geval) en een paar dagen niets anders te hoeven dan (culinaire) ontdekkingen te doen.

Geen ontdekking, maar absoluut fantastisch was het eten bij Noma: het beste restaurant ter wereld op dit moment.

Hoe ongelofelijk puur, eerlijk en mooi wordt er gekookt door Rene Redzepi en zijn brigade. Briljant in de eenvoud, tenminste tot je eens een recept leest en er dan achter komt hoe enorm bewerkelijk veel van zijn gerechten zijn.

Voor veel vermakelijke momenten blijft onze Bommel zorgen: in een jaar toch een heel mannetje geworden!

Ed bommel1

1 gedachte over “Edwin Hofs”

  1. Fijn te lezen dat je zo lekker bezig bent! Fijn om je regelmatig te zien, fijn om dan even bij te praten. Wil ik in het nieuwe jaar wel graag houden zo! 🙂
    Ik wens jou en Kyonne een prachtig food 2012 toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven