Elja Daae

 

“Het is een jaar van grote verandering, althans, dat gaat het worden.” Dat schreef ik vorig jaar, op deze site. En zo is het ook gegaan.

Ik sloot op 31 december een zakelijk hoofdstuk af en begon opnieuw. Letterlijk. Ik wist niet zeker of en hoe ik mijn geld ging verdienen, dit jaar. Ik had alleen mijn plannen en mezelf.

Het werd 1 januari en ik voelde van alles. Ik was opgelucht, opgewonden, blij, vol vertrouwen en hoop. Zin in een nieuwe reis.

Het werd ook echt een bijzonder jaar. Niet alles is gelopen zoals ik dacht. Maar er zijn ook veel dingen gebeurd die ik niet had kunnen voorzien.

Ik kon naar hartelust nieuwe projecten starten, nieuwe mensen ontmoeten, werken met mensen die mijn visie delen en in me geloven (en ik in hen). Ik kon net zo veel schrijven, bloggen, trainen, spreken en snappen als ik wilde. Dingen doen zoals ik vind dat ze moeten gebeuren.

Het was een jaar vol vrijheid.

Ik werd dit jaar ook geconfronteerd met dezelfde uitdagingen als altijd: focus kiezen, productief blijven in je eentje, leads najagen. Geduld.

Als je opnieuw begint, neem je jezelf gewoon mee, he. Da’s het leuke en het lastige.

Op 1 januari wist ik dat nog allemaal niet.

Maar als ik terugkijk op dit jaar dan herinner ik me toch vooral dat eerste moment. 1 januari. Dat gevoel van opwinding en vrijheid. Van opluchting en vertrouwen. Het gevoel dat alles mogelijk is.

Zo ga ik 2017 ook weer in. Ik ben klaar voor 1 januari en voor alle dagen daarna. Ik weet niet precies wat het jaar gaat brengen, alleen dat ik er zin in heb.

Ik gun jou (en mezelf) een jaar vol optimisme, vrijheid, vertrouwen, kansen en hier en daar een uitdaging. En daarna weer een eerste januari 😉

See you in 2018.


Elja Daae is ondernemer in online kennis. Ze is spreker, trainer en strateeg en weet alles over bloggen, social media en online content. Haar doel is haar kennis en die van anderen online over te dragen. Via blogs, e-learning programma’s of ebooks. Whatever works!

Twitter: @elja1op1

Facebook: facebook.com/marketingadvies

Snapchat: eljadaae

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven