Erik Visser

Ik leef nog en tel mijn zegeningen, zoals mijn o zo dierbare oma dat altijd zei. Maar ik ben kapot, leeg, op. 2012 is met stip het zwaarste jaar uit mijn leven. Het was zandkastelen bouwen in de branding midden in een gierende storm.

En nu hang ik daar als die koordanser, bungelend aan zijn (levens)draad. Die niets liever doet dan dansen maar niet meer weet hoe hij zich weer op kan trekken. De vonk is er nog steeds. De vonk die kansen ziet, ambities heeft, wil strijden voor idealen, droomt en gelooft in een betere en eerlijkere wereld. Maar de brandstof voor ontbranding ontbreekt. Heb alles op moeten maken dit jaar en heb werkelijk geen idee hoe weer te tanken.

Ik heb hele verhalen in mij. Vol met onderwijs, rechten van het kind, onrecht, onkunde, schaamte & gewetenloosheid en de technocratie waarin wij leven. Maar het zuigt dat laatste restje uit mij. Misschien dat dat ooit nog zijn plek vindt op mijn blog maar ik betwijfel het. Ik wil vooruit kijken en hopen dat 2013 kalmer en zonniger is.

Dus koester ik het kleine geluk en probeer trots te zijn dat ik daar toch voorwaarden voor heb kunnen creëeren al heb ik het bij de helsdeuren weg moeten slepen. Ik ben rijk.

https://vimeo.com/56369850

10 gedachten over “Erik Visser”

  1. Het hoeft ook niet allemaal in 2012, of in 2013. Het hoeft ook niet allemaal van jou te komen, we zijn met velen, en ons bewustzijn groeit, je bent niet meer alleen. Voel je verbonden, voel je eigen kracht en die van anderen en laadt rustig op, neem je tijd, leef de vraag, je bent welkom als je weer mee wil spelen, maar uirusten hoort er ook bij… Jouw verhalen mag je delen als je er klaar voor bent, ik ben benieuwd, maar kan wel even wachten. Take your time

  2. Sorrie, naam was Anke, niet Nke, en Mijn moment ging over kleine leermeesters en nieuw onderwijs… Ik vertel nu de verhalen vol passie en heb twee jaar geleden op zo’n donker plekje gebivakkeerd, bleek achteraf een prima plek om geweest te zijn… Ben er rijker van geworden, doe het niet meer allemaal alleen. Groetjes Anke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven