Erik Visser

De momenten dat er een vloedgolf aan liefde en dankbaarheid voor al het leven over me heen komt. Als ik word geknuffeld door mijn puberjongens, als ik zie wat ze zijn geworden vanaf het moment dat ik ze voor het eerst in mijn armen sloot. Wanneer we om en met elkaar lachen. We intellectueel botsen, stoeien, gewoon stil op de bank zitten. Mijn lief mijn lief is.

De momenten dat ik er kan en mag zijn voor mensen en zij voor mij. Het vertrouwen dat het goed is. De heerlijke open en warme momenten waar je met hart en ziel bij bent. Dat tijd kwijt raakt. Dat moment van diepe ontroering en verdriet als iemand het leven los moet laten en dierbaren achterlaat.

Dat ik er ben en zijn kan. Zoals mijn oma altijd zei: tel je zegeningen. Ik heb er veel.


Erik Visser (@erikvisser). Vader van twee kerels waar ik zielsveel van hou. Liefhebber van mensen in alle mogelijke verschijningsvormen.

Foto: Martijn Raaijmakers – http://www.unitedbypassion.com/

4 gedachten over “Erik Visser”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven