Frans Miggelbrink

#mijnmoment van het jaar. Dit jaar is het voor mij #mijnmomenten. Soms heb je een langere tijd dat het in je achterhoofd knaagt. Het leven waar je in zit is niet meer de jouwe. Het houdt je bezig en je wilt er niet aan maar uiteindelijk moet je anders beslissen. Daar word je verdrietig van. De barricaden worden betrokken en voor je het weet kun je in een relatie oorlog zitten. Althans dat kan. Maar zo ging het dus niet. En dit jaar viel het laatste stukje op een goede plek. Dus niet echt een moment waar ik indrukwekkende woorden op kan los laten. Maar een lief  jaar met mooie momenten.

Frans Miggelbrink met Gerda Havertong op Zwarte Cross 2012 980

Mooie momenten waar ik in de theatertent van de Zwarte Cross drie dagen lang het theaterprogramma mocht presenteren. Hele zenuwachtige artiesten die tussen hun oren gelyncht zouden gaan worden door woeste “Zwarte Cross” boeren maar stuk voor stuk in een warm bad terecht kwamen. Gerda Havertong die ik het Achterhoeks dialect mocht aanleren om Dikkie Dik in het Achterhoeks te kunnen voorlezen:”Sesamstroat.. Sesamstroat”.

En mijn tweede moment was dat mijn grote vriend Anton zijn restaurant opende in Ferragudo Portugal. Internationaal veeltalig gezelschap bij de opening en ik mocht de openingsceremonie verrichten in de figuur van  de enige man die dat kan doen; de internationaal gebekte:”Swedish Chef”. En tijdens mijn verblijf daar heb ik drie dagen in zijn restaurant keuken gestaan. Wat een geweldige bezigheid. Dit jaar ga ik vier weken “koken” in de Algarve. Het zou maar zo #mijnmoment 2013 kunnen worden.

Anton Polman en Frans Miggelbrink Koks van Ocanto 980

1 gedachte over “Frans Miggelbrink”

  1. Het is steeds genieten als ik jouw verhalen lees…met zo’n lekker ondertoontje …waar je even over moet nadenken! Ga lekker zo door Frans!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven