Frans Miggelbrink

Frans Miggelbrink, dagvoorzitter, komiek, columnist

Het is een mooi jaar geweest dat 2011. Waarbij vooral dit jaar het plezier in het werk de mooiste herinneringen heeft opgeleverd. Hoogtepunt was dit jaar voor mij in een nek aan nek race met zeker een viertal andere momenten het spelen van de Achterhoekse Lingo op de Zwarte Cross.

Een dampende tribune met vijfhonderd man en plezier, zoveel plezier. Zoveel lachen. Samen met Lucille Werner en haar LINGO meisjes en jongens uit Hilversum die zich de ogen uitkeken op onze Zwarte Cross.

Teams en Achterhoekse woorden. Hoogtepunt het moment dat er een H op de lingo kaart stond. En de kandidaat, let op, het was zesletter lingo. Het woord HOMO invulde en daarna dit woord moest spellen: H….o…..m met daarna drie maal de langgerekte Ooooo. Nog nooit een zaal zo zien breken van de lach. Onvergetelijk.

Maar ook de dag met de Longfibrose vereniging. De samenwerking met Wouke van Scherrenburg in haar politiek café PIMENT (2012 het vervolg) en de productie en presentatie van de wensenshows die we dit jaar gedaan hebben ism bureau van Harten voor twee instellingen voor begeleid wonen (RIBW’s). Zo lief.

En steeds meer herinneringen komen boven: Het wielerspektakel met Gert Jakobs en de drie uur talkshow en zijn geweldige verhalen. Het vijftiende theaterfestival Boulevard. Weer Gerard Korthout met onze magistrale congres afsluiting.

Ach wat een mooi zakelijk jaar dat 2011.

En privé 2011. Een achtbaan zoals een jaar altijd weer is. Met verdriet, vreugde en plezier. Maar een moment dat is blijven hangen. Is dat mijn vader en ik allebei door de sponsor actie van de Graafschap in hele kleine lettertjes samen op het shirt van de Graafschap staan en nu samen aantreden bij elke wedstrijd van de superboeren. DRAN. Dat had ie vast heel mooi gevonden.

Frans Miggelbrink DRAN 980

1 gedachte over “Frans Miggelbrink”

  1. Als oud Achterhoeker ben ik erg geïnteresseerd in wat er daar achter Arnhem allemaal aan de hand is. Ik geniet van je verhalen en uitspraken. Altijd lol.
    Gek dat we elkaar nog nooit ergens irl hebben ontmoet. Moet toch een keer gebeuren….
    Ik wens je een heel voorspoedig creatief 2012.
    DRAN!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven