Frans Miggelbrink

Frans Miggelbrink, komiek en dergelijke

2010. In alle opzichten een bijzonder jaar dat 2010. Beetje een rollercoaster jaar. En het moment van het jaar is zonder een moment van twijfel dat ene telefoontje geweest. Dat telefoontje dat maar niet kwam en daardoor verwacht werd als een heel negatief telefoontje maar wat totaal anders uitpakte en een champagne telefoontje bleek met een hele diepe zucht van opluchting.

Als zakelijk moment van het jaar: Privé en werk zijn niet te scheiden en zeker niet toen ik door mijn vriendje en vriendinnetje Ton en Kitty werd gevraagd of ik de ceremoniemeester op hun bruiloft wilde zijn. Een emigranten stel onder de Portugese zon. Trots om gevraagd te worden. En achteraf meer dan trots om er bij geweest te zijn. Een bruiloft zoals iedereen zich zal wensen. Lachen en de traan voor de toekomst.

Frans_Miggelbrink_op_trouwdag

Een ceremonie die ingeleid werd door de boksmatch van de eeuw. Twee aanstaanden die elkaar gingen testen op de liefde wederzijds. Waarna de ambtenaar het bezegelde en dat alles onder het toeziende oog van 90 ingevlogen Achterhoekers. Sociaal ben je een wonderstel als je het voor elkaar krijgt dat 90 lieve mensen invliegen naar Portugal. Maar daar wel de mooiste bruiloft ooit mee mochten maken. (Foto Anita Sijsens)

En natuurlijk het uitkomen van: Feestje van de baas (www.feestjevandebaas.com ) Wie ooit een boek uitgebracht heeft weet wat een aanslag dat is. En uiteindelijk nadat het in de voornemens van wel tien jaren zat ligt hij er nu. Op naar 2011. Yihaaaaa.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven