Huub Koch

Huub Koch, ontwerper Zichtbare Zaken

Huub_Koch_980

2010 was voor Zichtbare Zaken wederom een jaar met veel nieuwe ontwikkelingen. Niet in het minst omdat het bedrijf in juli zijn 5-jarig bestaan vierde.

Als weblogger bracht ik in 2010 nieuwe structuur aan in mijn postings. Nieuw waren de boekbesprekingen, de Be Good and Show It inspiratiemails, en de Mini-Saga’s. Ook waren er weer nieuwe afleveringen van de Roltrap en The Weekly Vlog. Deze creatieve arbeid, sinds 2006, leverde in augustus de 1000ste posting op.

In mei werd Zichtbare Zaken Weblog genomineerd voor de Dutch Small Business Blog Award 2010 en in juli kreeg ik te horen dat ik de 2e plaats had bereikt! Echt super!

In september werd mijn artikel voor ‘Beweging in de Zaak (businessblogs gebundeld)’, met 10 andere inzendingen verkozen uit meer dan 50 postings. De blogboekborrel, annex boekpresentatie, in Maria Utrecht, bracht veel bekende businessbloggers bij elkaar en was in alle opzichten inspirerend.

In 2010 ben ik opnieuw bevestigd in mijn overtuiging dat een ontwerper zo goed is als zijn opdrachtgever. Inderdaad een pleidooi voor goed opdrachtgeverschap, waarbij strategisch je huiswerk doen zorgt voor bijzondere resultaten. Absolute hoogtepunten waren daarbij de projecten voor Verhaallijnen, Being In The Room en Gloednieuw (de laatste 2 opdrachtgevers begeleidde ik ook in een naamgevingstraject).

Zoals ieder jaar heb ik ook dit jaar weer een intrigerende nieuwjaarskaart ontworpen. De reacties waren zo enthousiast dat ik overweeg wenskaarten te gaan ontwerpen!

nieuwsjaarskaart

Ik wens iedereen een wonderbaarlijk 2011!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven