Judith Huinink

Judith Huinink

21 oktober 2016

Daar sta ik dan, in een zaal vol met mensen. Ik sta in de spotlight omdat ik de aankondiging mag doen bij het concert van Wibi Soerjadi in De Nieuwe Hommel, Arnhem. Een event dat ik samen met een buur(t)man in 3(!) weken tijd heb georganiseerd. De verkoop startte op maandag en op woensdag, 3 dagen later, waren 170 kaarten uitverkocht.

Ik sta daar voor het publiek en mag de mensen welkom heten. Na een turbulent jaar. Ik ben gescheiden en heb een operatie gehad, waarvan het herstel lang duurde. Een jaar waarin mijn wereld op zijn kop stond en ik weinig energie had. Een jaar waarin ik mijn eigen leven op de rit moest krijgen en aansterken. Kleine stapjes maken om aan te sterken. Niet teveel doen, veel slapen, veel rusten. Ondertussen van je huis weer je thuis probeert te maken en mijn eigen weg mag vinden, na bijna 10 jaar met iemand samen te zijn geweest. Ik sta op 21 oktober in die zaal vol met mensen. Ze komen niet voor mij en hebben geen weet van mijn hectische jaar.  

Ik sta daar in die zaal vol met mensen en realiseer me wat voor groot event deze avond is. Wat een werk. Wat een uitdaging. Een tijdsdruk van jewelste, omdat het binnen drie weken georganiseerd moest zijn, anders had de artiest geen tijd. Het eerste grote event, voor het wijkcentrum. We hadden nog niet eerder zoveel mensen een plekje kunnen geven. En een grote organisatie doordat alle vrijwilligers uit de buurt en organisaties van De Nieuwe Hommel samen hebben gewerkt om deze avond mogelijk te maken.

Ik sta daar in die zaal vol met mensen en mag mijn welkomstwoord doen en ik breek…

Ik kom niet uit mijn woorden en wordt emotioneel. Voor een zaal met 170 mensen, die ik amper ken. Ik haal adem, sta middenin mijn organisatie en realiseer me. Mijn energie is bijna terug! Ik kan een groot project organiseren en krijg daar energie van, ik realiseer me wat er is gebeurt en dat alles komt samen in dat moment. Die brok in mijn keel… Ik ben er weer!

Ik ben weer ik. Heb mijn leven overzien, heb een heerlijk thuis gecreëerd. Ik heb mijn lijf de rust en aandacht gegeven zodat het aan kon sterken en als kers op de slagroom heb ik ook nog een nieuwe liefde ontmoet.

Ik geniet en straal!


Judith Huinink van Chilax uit Arnhem.

Ik vind het heerlijk om mensen te verbinden. In mijn praktijk door lichaam en geest in balans te brengen; betere gezondheid en meer energie. In mijn netwerk door mensen aan elkaar te koppelen. Verbinden brengt energie en daar word ik vrolijk van. Ik ga ervan stralen!

Foto: Carry van Bruggen

1 gedachte over “Judith Huinink”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven